Την μέθοδο της αγκαλιάς επιστράτευσε ένας «ελαφροχέρης» προκειμένου να….«ξαφρίσει» έναν άνδρα, στον Τύρναβο.
Ο Έλληνας πλησίασε το πρωί της Τρίτης το θύμα, το οποίο είχε δει να βγαίνει από την τράπεζα, όπου είχε κάνει ανάληψη μεγάλου ποσού. Ο δράστης έτρεξε ξαφνικά κατά πάνω του, τον αγκάλιασε αποκαλώντας τον…«θείο» και βούτηξε με μια αστραπιαία κίνηση από την τσέπη του πουκαμίσου του το ποσό των 3.350 ευρώ!
Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια αφήνοντάς τον εμβρόντητο. Ωστόσο, το θύμα κατήγγειλε το γεγονός αμέσως, με αποτέλεσμα την Παρασκευή η υπόθεση να εξιχνιαστεί από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που εξακρίβωσαν τα στοιχεία του δράστη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, την οποία διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Έλληνας από την πουστροφυλη των βΡΟΜΑ…Προδότες της χώρας που με καρφιά γύφτων σταυρωσαν τον Χριστό….άρα από τόσο παλιά καταλαβαίνουμε από που κρατάει ή φάρα τους…οι νεοΓυφτοι ξέρουν μόνο από επιδόματα τεμπελιά να γεννάν παιδιά από ανήλικοι για να γλυτώνουν το στρατό και φυσικά κλεψίματα και ναρκωτικά
Και φυσικά ο Έλληνας σίγουρα είναι άπατρις