Ένας κυκλοφορεί ελεύθερος! Τα μπουμπούκια των Εξαρχείων ..τα θύματα που άνοιξαν το στόμα… και η… διόρθωση από την ΕΛ.ΑΣ!

Κοινοποίηση:
listes-exarxeia-708

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία  στις 29 Ιουλίου, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των περιβόητων ληστών των Εξαρχείων, οι οποίοι είχαν ξαφρίσει συνολικά 30 περαστικούς.

Πρόκειται για τον 27χρονο Μπακάλη Παρασκευά και τον 26χρονο Γεώργιο Λυγερό.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος συνελήφθη στις 19 Ιουλίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) και εναντίον του, όπως και του συνεργού του ο οποίος αναζητείται, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της κλοπής από κοινού κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης οπλοφορίας.

Σήμερα η ΕΛ.ΑΣ μετά από ενδελεχή έρευνα διαπίστωσε ότι τα αδικήματα αυτά έχουν αυξηθεί κατά  9 περιπτωσεις!

Όπως αναφέρει:

Σε συνέχεια της από 29-7-2015 Ανακοίνωσης που αφορά στη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας, των φωτογραφιών και της ασκηθείσας ποινικής δίωξης σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 26 και 27 ετών, οι οποίοι διέπρατταν ληστείες σε πεζούς στην περιοχή των Εξαρχείων, από την συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, προέκυψε ότι οι παραπάνω έχουν διαπράξει εννέα (9) επιπλέον ληστείες στην ίδια περιοχή και αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλαχτα από τους παθόντες.

Οι σχετικές δικογραφίες έχουν υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: