Λαϊκή Ενότητα: Το νέο μνημόνιο θα φέρει τα ίδια και χειρότερα αποτελέσματα

Κοινοποίηση:
2351179

«Ο οικονομικός στραγγαλισμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η δραματική μείωση των λαϊκών εισοδημάτων και η βύθιση της ελληνικής οικονομίας δεν οφείλονται μόνο στα «capital control», αλλά κυρίως αποτελούν καρπό των μνημονίων που εφαρμόστηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.

Σχολιάζοντας έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), η οποία αναδεικνύει μείωση 30% της εμπορικής κίνησης κατά την περίοδο των θερινών εκπτώσεων τονίζει ότι «είναι σίγουρο, ότι και το νέο μνημόνιο που συνομολόγησαν ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τις μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις (Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ) θα φέρει τα ίδια και χειρότερα αποτελέσματα σε μια οικονομία που είναι ήδη καθημαγμένη.

Και καταλήγει:

Η μόνη απάντηση για την ακύρωση των καταστροφικών μνημονίων και τον τερματισμό της λιτότητας είναι η ισχυρή «Λαϊκή Ενότητα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: