Την ώρα που οι ηλικιωμένοι της χώρας μας πεινάνε με τις πενιχρές συντάξεις που λαμβάνουν σε συνδυασμό με την ακρίβεια που «μαστίζει» τη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, οι αστυνομικές αρχές, συνέλαβαν έναν 72χρονο, από τον Πύργο, ο οποίος σχεδίαζε να φύγει από το σούπερ μάρκετ με προϊόντα αξίας 347 ευρώ χωρίς να πληρώσει.
Ο ηλικιωμένος μπήκε στο σούπερ μάρκετ το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και αμέσως τα βλέμματα των υπευθύνων έπεσαν πάνω του. Πήρε ένα καρότσι και άρχισε να κινείται στους διαδρόμους με τα προϊόντα και σιγά – σιγά να το γεμίζει.
Αμέσως μετά όπως αναφέρεται και σε δελτίο τύπου της Αστυνομίας, «συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, διότι αφαίρεσε από κατάστημα υπεραγοράς, προϊόντα συνολικής αξίας 347 ευρώ».
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο 72χρονος πριν από δυο ημέρες, καθώς και το Μάιο του 2021 διέπραξε ακόμα δυο κλοπές στο ίδιο κατάστημα, κατά τις οποίες αφαίρεσε προϊόντα, συνολικής αξίας 500 ευρώ.
Αναγκασαν τους Ελληνες να γινουν κλεφτες για να ζησουν.Ενω τα μεγαλα λαμογια βρισκοντε στα κομματα και χαιρουν ασυλιας.
Καλό κουμάσι το γερόντιο, υποτιμάει τους πάντες
βαση του αρθρου 120 και 121 και των παραγράφων αυτων φερει ολο το δικαιωμα ο παππους