Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα θα αποφασίσει αν θα γίνει Βόρεια ή Νότια Κορέα -ΟΥΣΤ και εσύ!

Κοινοποίηση:
ntaisel

Μας έπρηξε και αυτός

Με μία σωστή και αξιοπρεπή διοίκηση η Ελλάδα μπορεί να οδηγηθεί στην ανάπτυξη, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ αφήνοντας αιχμές για τις κυβερνήσεις των προηγούμενων δεκαετιών.

Μιλώντας στην ολλανδική τηλεόραση, ο ολλανδός ΥΠΟΙΚ έκανε λόγο για ελληνικές κυβερνήσεις που εδώ και δεκαετίες «ήταν βουτηγμένες στη διαφθορά, την ανειλικρινή διακυβέρνηση, με έναν απολύτως δυσλειτουργικό δημόσιο τομέα».

«Η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκαν μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων της θα είναι πολύ δύσκολη», προειδοποίσε ο επικεφαλής του Eurogroup, ο οποίος πρόσθεσε:

Οι Έλληνες έχουν μακρά παράδοση να «διορθώνουν» μια τρύπα με μια άλλη. Κακή λογιστική, διαφθορά, φοροδιαφυγή.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «τελικά, είναι στο χέρι των Ελλήνων αν θα γίνουν Βόρεια ή Νότια Κορέα: καθαρή φτώχεια ή μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΗΛ.ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ.ΓΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.

  2. Έχει τα νεύρα του που τους αποκλείσαμε από το Ευρωμπάσκετ!

Comments are closed.