Παρέμβαση- διάψευση Αρείου Πάγου για τα Τέμπη
Ανακοίνωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. “Τα μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού έχουν αποσταλεί για έλεγχο στη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών”.
Με παρέμβαση- διάψευση του Αρείου Πάγου για την τραγωδία στα Τέμπη απαντά το Ανώτατο Δικαστήριο σε όσα αναφέρθηκαν μέσω τρίτων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ύπαρξη ανθρώπινων μελών στα βαγόνια της επίμαχης αμαξοστοιχίας και στον περιβάλλοντα χώρο.
«Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες παρασχέθηκαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την αρμόδια Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και τον αρμόδιο Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, ο οποίος διεξάγει την κυρία ανάκριση για την υπόθεση των Τεμπών, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και διαψεύδονται όσα διατυπώθηκαν στα Μ.Μ.Ε από τρίτους, ότι ανευρέθησαν ανθρώπινα μέλη στα εναπομείναντα βαγόνια των αμαξοστοιχιών και διευκρινίζεται ότι κατά τις πολυήμερες και ενδελεχείς σχετικές έρευνες, μέχρι σήμερα 19/11/2023, έχουν ανευρεθεί αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού (λίπος), τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση. Οι έρευνες συνεχίζονται» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου.
Παρέμβαση- διάψευση του Αρείου Πάγου για τα Τέμπη: Τι είχε δηλώσει η εκπρόσωπος ιδιωτικής εταιρείας ερευνών
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ιδιωτικής εταιρείας που πραγματοποιεί τις έρευνες, Αγγελική Διακομανώλη είχε αναφέρει πως «έχει εντοπιστεί βιολογικό υλικό. Μιλάμε για ανθρώπινα μέλη σε σημεία τα οποία είναι εκτός χαρτογράφησης που είχε υποδείξει η επιτροπή της ΕΔΑΠΟ».

«Υπάρχει αλλοίωση των στοιχείων»
Η ίδια ανέφερε πως «υπάρχει αλλοίωση των στοιχείων. Υποθέτουμε πως είναι από αρκετούς επιβάτες. Είναι τόση η παραμόρφωση αν θέλετε, των υπολειμμάτων και τόση η φθορά που νομίζω ότι μόνο ο ιατροδικαστής μπορεί να κρίνει. Μετά από υπόδειξη του πραγματογνώμονα, δόθηκε η ένδειξη καταρχάς από τον σκύλο μας ότι σε εκείνο το σημείο υπάρχει βιολογικό υλικό. Ανοίγοντας εντοπίστηκε βιολογικό υλικό και από εκεί και έπειτα, προχωρώντας πιο κάτω στο κόψιμο της λαμαρίνας εντοπίστηκε το ‘’μαύρο κουτί’’.΄Έχουν δώσει ενδείξεις τα σκυλιά πως υπάρχουν και άλλα ευρήματα και θα πρέπει να ανοιχτούν τα σημεία εκείνα για να μπορέσουμε να βγάλουμε το υλικό που έχει εντοπίσει ο σκύλος για να παραδώσουμε. Οι επιτροπές που βρίσκονται, βρισκόντουσαν εν πάση περιπτώσει στο σημείο, να βγάζουν τα αληθή στοιχεία. Γιατί όσοι γνωρίζουν τι δουλειά έκανε ο καθένας εκεί που ήταν και καλό θα ήταν να είμαστε λίγο προσεκτικοί θεωρώ. Καλό θα είναι να αρχίσουμε να λέμε αλήθειες», πρόσθεσε.
Από πότε ο αρείος πάγους εκτελεί χρεει κυβερνητικου εκπροσωπου;
Εσεις τι λετε; Να μην εχει φροντισει ο Μοατσο, να αποκαταστησει τα ε’β’ραιομασω.νικα φιλαρακια του, φυτευοντας τα και στον χωρο της δικαιοσυνης;
Σύριζα και ΝΔ δεν έφτιαξαν τα φανάρια…!!!!!
Μηπως αυτοι και αυτες στον αρειο παγο θελουν λιγο πλαστικια πλαστελινη στην ροδελα τους? για πληρη εξαυλωση για να μιλησουν? καθικια του κερατα εσεις και η δικαιοσυνη δας, θα σας πετσοκοψουμε οταν ερθει η ωρα σαταναδες.
Μα έτσι και αλλιώς η Ελληνική δικαιοσύνη κάνει ότι πουν οι πολιτικοί διότι διαφορετικά οι ίδιοι οι Εισαγγελείς έπρεπε να είναι στην φυλακή.Ο Άρειος Πάγος απλά καλύπτει τον δράκουλα κάτι που ήταν αναμενόμενο.
H Αδειλινη αυτή πουτανα φταιει
Η εισαγγελια του Αρειου Παγου φαινεται ειναι μονο για «παραπομπες Σπαρτιατων» και φυλακισεις Κασιδιαρεων εντολαις Κουλαρας της επιδοματουσας!
στο κ λ χανειο Φέουδο των ελληνοφώνων με δοτες αστείες μαριονέτες και σφουγκοκωλάριους αυτα ειναι κανονικά, μην ξεχνάμε την υποθεση Τζανερικος, τηλεφωνικές υποκλοπές κλπ … επομένως μην σοφιλιάζεστε μερικοί για την καταντια μας, να ζουμε υποδουλωμένοι σε αστείες μαριονέτες … που κινούνται απο τα χερια υπαλλήλων των κατοχικών …!!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ 41%
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ
Όλη η Ευρώπη ξέρει ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει καταργήσει την Δημοκρατία και ότι η ελληνική κυβέρνηση του Μητσοτάκη ελέγχει τα ΜΜΕ, την Δικαιοσύνη και τον έντυπο τύπο εκτός ορισμένων επαναστατών. Θέλετε να βρείτε το δίκιο σας? αποταθείτε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.