«Βουλιαζει» ο Πειραιάς – 2000 πρόσφυγες έφτασαν από τη Μυτιλήνη με το Blue Star Πάτμος

Κοινοποίηση:
metanastes-kos-495x330

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν να καταφθάνουν στο λιμάνι του Πειραιά οι πρόσφυγες που μεταφέρονται από τα νησιά του Αιγαίου.

Νωρίς το πρωί έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά 1.998 πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη με το Blue Star Πάτμος.

Την ίδια στιγμή παραμένει αστυνομική παρουσία στο Πεδίον του Άρεως και την πλατεία Βικτωρίας ώστε οι μετανάστες που φτάνουν εκεί να κατευθύνονται στα κέντρα φιλοξενίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σύριοι πρόσφυγες είναι από τό Πακιστάν.Καμμιά ανησυχία μέχρι νά γίνουν αρκετοί ώστε νά μπορούν νά μάς πηδήξουν μέ άνεση.Ευχαριστούμε τό «συνταγματικό» τόξο πού φροντίζει γιά τίς ερωτικές μας φαντασιώσεις.Δεύτερη φορά αριστερά.Η πρώτη ήταν γιά λίγο καί δέν προλάβαμε νά τήν νοιώσουμε βαθιά μέσα μας.Σάς ευχαριστούμε.

Comments are closed.