Η ΕΡΤ κάνει πρόσκληση στους υποψήφιους της ΝΔ για…debate!! Δείτε πως αντέδρασαν…

Κοινοποίηση:
debate

Πρόσκληση προς τους υποψήφιους πρόεδρους της Νέας Δημοκρατίας …για τη διεξαγωγή debate φέρεται να απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, εν όψει της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.

Συνεργάτες του Ευάγγελου Μεϊμαράκης, σε μία πρώτη αντίδραση, σχολιάζουν ότι η πρόταση δεν είναι αρνητική, σπεύδοντας ωστόσο, να επισημάνουν ότι πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο πρέπει πρώτα να εξεταστεί μεταξύ των υποψηφίων και της ΚΕΦΕ.

Παράλληλα, υπενθυμίζουν ότι η πρόταση του κ. Μεϊμαράκη περιλαμβάνει τη διεξαγωγή δύο ή περισσότερων θεματικών συνδιάσκεψης – όπως άλλωστε προτείνει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από το «στρατόπεδο» του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεργάτες καθιστούν σαφές ότι η πρόσκληση του κ. Ταγματάρχη τους βρίσκει σύμφωνους και επισημαίνουν ότι στηρίζουν τη διεξαγωγή του debate, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: