ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΔΑΙΜΟΝΙΟ»-Διοικητής νοσοκομείου έμεινε… έγκυος!

Κοινοποίηση:
nosokomeia

Κάποια πράγματα σε αυτή τη χώρα δεν θα αλλάξουν ποτέ

Ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής δέχτηκε βροχή καταγγελιών για έναν διοικητή δημόσιου μαιευτηρίου, ο οποίος έκανε κάτι απίστευτο (και όμως ελληνικό).

Παραβιάζοντας τους κανονισμούς νοσηλεύτηκε με άλλο όνομα στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου που ο ίδιος διοικεί , καταλαμβάνοντας τρεις πολυτελείς σουίτες και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά για τις ανάγκες νοσηλείας του πέντε νοσηλεύτριες του μαιευτηρίου.

Ο διοικητής του νοσοκομείου μετά από πρόβλημα υγείας που παρουσίασε δεν απευθύνθηκε σε κάποιο άλλο δημόσιο νοσοκομείο, αλλά προτίμησε να εισαχθεί στα κρυφά στη VIP πτέρυγα του νοσοκομείου, παραβιάζοντας τη νομοθεσία που δεν επιτρέπει τη νοσηλεία σε άνδρες, παρά μόνο σε εγκύους, λεχώνες και νεογνά. Και το καλύτερο; Έκανε τις εξετάσεις χρησιμοποιώντας το όνομα γυναίκας γιατρού!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: