Σε ανάρτησή του την Κυριακή στο Χ / Twitter o κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τα Τέμπη και συγκεκριμένα τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης για την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης για την κάλυψη οικονομικών αναγκών μετά το πολύνεκρο έγκλημα.
«Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί & μάλιστα πριν από 1 χρόνο στη Βουλή. Πολιτικά κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης & παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μια εθνική τραγωδία» έγραψε ο Παύλος Μαρινάκης.
Κάτω από το σχόλιό του αναδημοσιεύει την ανάρτηση που είχε κάνει νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Νίκος Παπαθανάσης, με την οποία απαντούσε στα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Ο Ελληνικός Λαός αντελήφθη πλήρως, ολοσχερώς ποιοι τον εμπαίζουν,ποιοι παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο, κάνει ό καθενας. Όχι μόνον αντελήφθη αλλά στα 2 τελευταία χρόναι το «εμπαίδωσε». Απέδωσε τις ευθύνες στις 28 Φεβρουαρίου στην Πορεία Μνήμης των Παιδιών μας σε όλους ανεξαιρέτως τους «αλληλοκατηγόρους», όλα όσα τους ανήκουν. Σε όλους. Ώστε συσπειρώθηκε Εθνικά και Πατριωτικά όμως απολύτως ακομμάτιστα. Ουδείς Πολιτικάντης, «κατηγορούμενος» η μη δικαιούται να σφετερίζεται το παραμικρό από την Λαϊκή Πατριωτικήστάση. Αυτοί που είναι πράγματι άμοιροι αυτών των ευθυνών, αυτοί που με αυτοθυσία και κινδύνους βοήθησαν στην κατανόηση και διάδοση και τήρηση του ορθού, του Ηθικού, του Εθνικού, του Πατριωτικού Χαρακτήρος του Μνημοσύνου μετά Εθνικής Διαμαρτυρίας, είτε Δημοσιογράφοι (Σ. Χίιος – Μακελειό κλπ) είτε Πολιτικοί (Κ. Βελόπουλος – Ελ. Λυ. κλπ) με Ήθος δεν απαίτησαν αναγνώριση. Την διεκδικεί ποιός; Η Ν.Δ. και λοιποί; Ως τι;
Α ρε χατζατζαρη μασονε ….