Αποκαλύφθηκε η διαθήκη του Τζιν Χάκμαν: Ποιος κληρονομεί τα 80 εκατ. δολάρια

Κοινοποίηση:
hackman-1

Ο θρυλικός ηθοποιός Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του, Μπέτσι Αρακάουα, έφυγαν από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τους δύο διαθήκες και μία περιουσία 80 εκατομμυρίων δολαρίων

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε μεταβιβάσει ολόκληρη την περιουσία του, αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων, στη σύζυγό του, η οποία είχε οριστεί ως διάδοχος διαχειρίστρια του καταπιστεύματός του.

Ωστόσο, αυτό που παραμένει ασαφές είναι αν τα τρία παιδιά του από τον πρώτο του γάμο – ο Κρίστοφερ Άλεν, η Λέσλι Αν και η Ελίζαμπεθ Τζιν – είχαν κάποια θέση στη διαθήκη του.

Η φημολογούμενη απουσία τους από την κληρονομική διαδικασία έχει πυροδοτήσει υποθέσεις ότι ίσως ξεκινήσει νομική διαμάχη.

Νομικός που μίλησε στην DailyMail.com σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αν πέθαινε πρώτος και εκείνη [η Αρακάουα] είχε επιζήσει, θα ήταν ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Τα παιδιά του μάλλον θα είχαν τρελαθεί».

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο Χάκμαν, ο οποίος είχε διαγνωστεί με Αλτσχάιμερ, υπέγραψε το πιο πρόσφατο αντίγραφο της διαθήκης του το 2005, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς διαγνώστηκε με τη νευροεκφυλιστική ασθένεια. Αυτό δημιουργεί ενδεχόμενα αμφισβήτησης για το εάν είχε πλήρη διαύγεια όταν έκανε τις τελευταίες τροποποιήσεις στη διαθήκη του.

Η σύζυγος του Χάκμαν, Μπέτσι Αρακάουα, είχε διαφορετική προσέγγιση στη διαχείριση της περιουσίας της. Σύμφωνα με τη διαθήκη της, η περιουσία της προορίζεται για τη δημιουργία φιλανθρωπικού καταπιστεύματος και την κάλυψη ιατρικών εξόδων.

«Εάν ο σύζυγός μου δεν βρίσκεται εν ζωή μετά από εμένα, το υπόλοιπο της περιουσίας μου μεταβιβάζεται στον προσωπικό μου εκπρόσωπο, ως διαχειριστή, για να το κρατήσει και να το διαχειριστεί σε φιλανθρωπικό καταπίστευμα για την επίτευξη σκοπών επωφελών για την κοινότητα, σύμφωνα με τις φιλανθρωπικές προτιμήσεις και συμφέροντα που εκφράστηκαν ή υποδεικνύονται από τον σύζυγό μου και εμένα κατά τη διάρκεια της ζωής μας», αναφέρεται στη διαθήκη της.

Παράλληλα, έχει προβλεφθεί ειδική διαδικασία για τη διανομή προσωπικών αντικειμένων, όπως κοσμήματα και έργα τέχνης.

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο γιος του Χάκμαν, Κρίστοφερ, φαίνεται να έχει προσλάβει τον γνωστό Καλιφορνέζο δικηγόρο Άντριου Μ. Κάτζεσταϊν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το θέμα είναι ότι αυτή πέθανε πρώτη, οπότε η διαθήκη δεν πάει πουθενά και τα λεφτά θα πρέπει να να μοιραστούν τα παιδιά.

Comments are closed.