Ένας 21χρονος ναυτικός στη Λήμνο τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια ελέγχου σε γυναικείες τουαλέτες πλοίου, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (06/04), σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή της Μύρινας.
Η ενημέρωση έγινε από τον Πλοίαρχο ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου για τον τραυματισμό ενός 21χρονου ημεδαπού ναυτικού (ειδικότητας επίκουρος).
Ο ναυτικός τραυματίστηκε στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού χεριού, κατά τη διάρκεια ελέγχου στις γυναικείες τουαλέτες του πλοίου.
Κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Μύρινας, ο 21χρονος αποβιβάστηκε με ασφάλεια και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Λήμνου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μύρινας.