«ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ή ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ». Ε.Τ.Α. Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα. Ο μεγάλος εφιάλτης της Δημοκρατίας των διεφθαρμένων. Από την Παρασκευή το βράδυ η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ποιοι είναι οι νεοτρομοκράτες που επιδιώκουν να εισπράξουν με βόμβες και αίμα την κοινωνική οργή

Κοινοποίηση:
1-NEW.indd

***Το πρακτορείο Άργος του ολιγάρχη Μαρινάκη και των υπαλλήλων του, επιδιώκουν, συμπλέοντας με την κυβέρνηση, την εξόντωση όλων των αντικαθεστωτικών εφημερίδων με την αντιεμπορική πρακτική τους την οποία δεν εμποδίζει η ψευτοεπιτροπή Ανταγωνισμού. Τα σημεία πώλησης μειώνονται δραματικά, oι πράκτορες εφημερίδων εξαφανίζονται ενώ το μονοπωλιακό πρακτορείο δεν κάνει τίποτα για να συγκρατήσει την καταστρεπτική πτώση του ημερήσιου και κυριακάτικου Τύπου, με τα θεσμικά συνδικαλιστικά όργανα των ιδιοκτητών να παρακολουθούν αμέτοχα τις δραματικές εξελίξεις σε μια πρωτοφανή Ομερτά συνενοχής. Το πολιτικό σύστημα επιδιώκει τη θανάτωσή μας. Αλλά δεν θα τους περάσει. Το δίκιο πάντα νικάει, αργά, αλλά άμεσα. Σαν τη “μορφίνη” της αλήθειας. Αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική τους, τότε θα αναγκαστούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας… Και αυτό θα είναι οδυνηρό για όλους. Η εφημερίδα μας επί 10 συνεχή χρόνια, επιβιώνει αποκλειστικά από τη συμμετοχή των αναγνωστών της. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Μέχρι τέλους.

im teaser 15-04-2025

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης της 15-4-2025 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου.

SYNDROMES

 ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; H KΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;  

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ.

 Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι- δολοφόνοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες κι οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μαντέψτε με ποιον απαγωμενο θα λατρέψει η Ελλάδα τους απαγωγεις…Από τα δύσκολα εύκολα κουίζ…

    1. Είναι τόσοι οι φέρελπεις υποψήφιοι, που μιλάμε για πεδίο δόξης λαμπρότατο, αν και η ιεραρχία πρέπει να γίνει σεβαστή, 😋!

  2. Μπα δεν νομίζω …τα συνήθη θύματα των καθεστωτικών μαφιοζων είναι δικαστικοί λειτουργοί και τελευταία μέλη των οικογενειών τους ειδικά όσοι δεν φυλάσσονται από αστυνομικούς και είναι εύκολοι στόχοι…

Leave a Response