Κουζμίνσκας: «Βιώσαμε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα»

Κοινοποίηση:
kuzminskas_235514

Ο Μιντάουγκας Κουζμνίνσκας τόνισε πως ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα στη «Sunel Arena» στο τρίτο ματς της ΑΕΚ με τη Ναντέρ, εξήρε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ή είδε το ματς από την τηλεόραση και στάθηκε στην παρουσία της οικογένειάς του στο γήπεδο.
Αναλυτικά: «Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα. Από τη μια πλευρά ήταν άσχημο γιατί δεν τελειώσαμε τη σειρά με 2-0, αλλά, από την άλλη, είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι πάντα το πιο όμορφο συναίσθημα να νικάς μπροστά σε αυτόν τον κόσμο.
Ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν εδώ, σε όλους όσους μας είδαν από την τηλεόραση. Αν το σκεφτείς και το συγκρίνεις με την περασμένη σεζόν, η καρδιά μου τώρα είναι γεμάτη ευτυχία που αυτό το πλήθος ήρθε για να μας υποστηρίξει. Είμαστε επαγγελματίες μπασκετμπολίστες, συμβόλαια, καριέρες, αλλά στο τέλος της ημέρες παίζουμε για τον κόσμο.
Αν δεν παίζεις για τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί άλλο να παίξεις; Είμαι, επίσης, πολύ ευτυχισμένος που οι γονείς μου, η οικογένειά μου ήταν εδώ σε αυτό το παιχνίδι και βιώσαν αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response