Την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού ζητάει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) ώστε να μην γίνει νόμος του κράτους η εισήγηση του βουλευτή Κορίνθου της Ν.Δ., Κώστα Κόλλια, ο οποίος ζητάει – αν και απαγορεύεται εδώ και 20 χρόνια – να ακρωτηριάζονται τα ζώα στην Ελλάδα (κοπή ουράς και αυτιών) «επειδή δεν πονάνε».
Αυτά τα ευτράπελα και αναχρονιστικά ακούστηκαν χθες στη Βουλή από τον κ. Κόλλια και φάνηκε έτσι ξεκάθαρα πόσο επιδιώκει να υπερασπιστεί τις δραστηριότητες των ψηφοφόρων του χωρίς ίχνος ηθικής ή πραγματικής γνώσης των όσων συμβαίνουν εις βάρος των ζώων από εκτροφείς και κυνηγούς.
Η Π.Φ.Π.Ο. με επιστολή που έστειλε σήμερα στον πρωθυπουργό, στην ηγεσία του ΥΠ.Α.Α.Τ., και στους εισηγητές των άλλων κομμάτων επισημαίνει την παρανομία, που επιδιώκεται να ενδυθεί με τον μανδύα της νομιμότητας εις βάρος πάντα των ζώων, αν και αυτές οι πρακτικές ακρωτηριασμού των σκυλιών έρχονται σε αντίθεση και με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και με την κοινή λογική και με την ηθική.
Οι πολίτες, οι φιλόζωοι αυτού του τόπου καλούνται από την Π.Φ.Π.Ο., τις υπόλοιπες ομοσπονδίες και τα φιλοζωικά σωματεία να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτή την εκτροπή.
topontiki.gr
δλδ «ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΓΑΜΑΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…»
Επειδή δεν πονάνε;;;;
Πρώτον πώς το ξέρει και δεύτερον τι λογική είναι αυτή που η δικαιολογία να κάνουμε κάτι στα ζώα είναι ΕΠΕΙΔΗ δεν πονάνε.
Αν σε κοιμήσουμε μαλάκα κι εσύ δεν θα πονάς άρα μπορούμε να σου κόψουμε ό,τι θέλουμε ΕΠΕΙΔΗ δεν θα πονάς.
Δεν έχει όριο η βλακεία σου κομματόσκυλο.
Σωστή η πρόταση !!! Μπορούμε να τον κοιμίσουμε και να του χώσουμε μια σκυλόπ..τσα στον κώλο. Δεν θα πονέσει … τουλάχιστον όχι εκείνη την στιγμή, ίσως όταν ξυπνήσει