Ραγδαίες οι εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Ο Π.Καμμένος διέγραψε τον βουλευτή Γ.Νταβρή

Κοινοποίηση:
da

Τον βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή, διέγραψε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, προϊδεάζοντας για ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γιατι τοση λασπη και τοσοι εγκαθετοι στο κομα του Καμενου;Σιγουρα τον φοβουνται γιατι ξαιρει πολλα!Η ΝΔ βλαιποντας την εκλογικη συντριβη της περιμενει ν αρπαξει τις ψηφους του οπως κανει και με αλλους!Κανεις ομως γνησιος νεοδημοκρατης δεν πρεπει να ψηφισει το μορφωμα της ΠΟΛΑΝ που ο Σαμαρας πλασαρει σαν ΝΔ!Πρεπει εδω και τωρα ν απομονοθει ο Μεσσηνιος γιατι η ΝΔ ακολουθοντας τα χναρια και τις πρακτικες του του ΠΑΣΟΚ κινδυνευει να μετατραπει απο κομα εξουσιας σε γκρουπουσκουλο και ομηρο του φυγοδικου Βενιζελου!!!

    1. τι ξερει πολλα ο καμμενος ρε φιλε.τοσα χρονια στην δν ηταν εχει φαει πραγμα και αυτος.σαν υπουργος ναυτυλιας ποσα να εχει φαει.να καταλαβεις μονο.στο συριζα γινεται οτι ναναι μεσα.στην νδ ενας ενας την κανει.το ιδιο και στον καμμενο.το κκε σαν να μην υπαρχει.το μονο κομμα που ειναι βραχος και το εχουν βαλει στην γωνια και το βαρανε ειναι η χ,α,,,ποιος καμμενος πλακα μας κανεις?ολοι μαζι θα κανουν κυβερνηση υπο τον φοβο της χρυσης αυγης.αυτα που τρωγονται τωρα μεταξυ τους για τα ματια του χαζου νεοελληνα ειναι σαν και εσενα

      1. Φιλε η χα ειναι συστημικο κομμα, δουλευει για το κατεστημενο. Εσεις οι ακροδεξιοι, δηθεν πατρθωτες, καλο ειναι να ψηφισετε Καμμενο παρα τους παρανομους ναζιστες.

Comments are closed.