ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ..! Παραδοχή Καμμένου: Δεν ελέγχουμε όσους μπαίνουν στην Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kammenos3

«Aυτό που έγινε στο Παρίσι αφορά όλους μας. Αφορά την ασφάλεια της Ευρώπης και τίποτα δεν είναι ίδιο μετά την Παρασκευή το βράδυ» σημείωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε και στις κατηγορίες που δέχθηκε από την αντιπολίτευση για τη δήλωσή του πως αν η Ελλάδα δεν βοηθηθεί οικονομικά να σταθεί στα πόδια της τότε το πρόβλημα του προσφυγικού θα μεταφερθεί στο κέντρο της Ευρώπης. «Με την δήλωση αυτή δεν απείλησα κανέναν όπως κατηγορήθηκα από την Αντιπολίτευση. Εγώ προσπάθησα να πω με μία κραυγή αγωνίας, ότι το θέμα της μετανάστευσης δεν είναι μόνο θέμα της Ελλάδας ή της Ιταλίας. Προέβλεψα τι θα γινόταν», δήλωσε.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχουν περάσει στην χώρα μας και τζιχαντιστές, ο υπουργός τόνισε ότι οι τζιχαντιστές δεν είναι επαγγελματίες τρομοκράτες.
«Ο τζιχαντιστής δεν είναι επαγγελματίας τρομοκράτης. Εδώ έχουμε ένα φαινόμενο που δεν υπάρχει παρόμοιο. Χρειάζεται ανταλλαγή πληροφοριών και διεθνής συνεργασία». Μάλιστα όπως είπε δεν υπάρχει βάση δεδομένων για να υπάρχουν πληροφορίες για αυτούς που αποτελούν εξτρεμιστικά στοιχεία. Παρόλα αυτά ο υπουργός απέδωσε τα εύσημα στους άνδρες κυρίως του Λιμενικού για τους οποίους είπε ότι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ!

  2. ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΘΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΥΡΩΠΗ

  3. ημουνα ΔΕΑ το δεκεμβρη του 2014 στα φυλακια της βυσσας στον εβρο σαν Βοηθος Διανυκτερευσεως και πριν ξεκηνισω επρεπε να πηγαινω στο 502 ταγμα πεζικου για ενημερωση απο το 2ο επιτελικο γραφειο και μου ελεγε οποιον δεις να περναει τα συνορα τον βαζεις πισω στο οχημα και τον πας στην πλησιεστερη κλουβα και μετα απο εκει δυδιμοτειχο στα κτελ και μετα αθηνα

  4. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ? Η ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ Κ ΟΛΟΙ ΤΣΕΚΑΡΟΝΤΕ? ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΛΕ, Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  5. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΕ, ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ…

Comments are closed.