ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΑΥΤΑ είναι τα τελευταία λόγια της γυναίκας-καμικάζι πριν ανατιναχθεί

Κοινοποίηση:
female-kamikazi1_378_355

Ποια ήταν η 27χρονη Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν;

H πρώτη γυναίκα καμικάζι που ανατινάχθηκε σε γαλλικό έδαφος, η 27χρονη Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, ήταν ξαδέρφη του εγκεφάλου των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, αποκαλύπτουν σήμερα τα διεθνή μέσα, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές.

Την ώρα που η εισαγγελία των Παρισίων ερευνά κάθε λεπτομέρεια της ζωής της νεαρής γυναίκας που ενεργοποίησε χτες τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη σε διαμέρισμα στο Σεν Ντενί, ένα ακόμη ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση της Τετάρτης.

Πρόκειται για έναν μικρό διάλογο που είχε η Αϊτμπουλαχσέν με τους αστυνομικούς που είχαν έρθει να τη συλλάβουν, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που έληξε με τον θάνατό της.

«Πού είναι ο φίλος σου» ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί στο παρακάτω βίντεο, με τη γυναίκα να απαντά ουρλιάζοντας «δεν είναι φίλος μου».

«Πού είναι» την ξαναρωτούν οι αστυνομικοί χωρίς όμως να προλάβουν να πάρουν απάντηση, αφού εκείνη άρχισε να τους πυροβολεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: