Κατέρρευσε γέφυρα στα Τρίκαλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
trikala1_1

Νέες εικόνες από την κατάρρευση της γέφυρας στην Καλαμπάκα είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν το μέγεθος της ζημιάς από τα ορμητικά νερά του Πηνειού.

Το πρώτο φως της ημέρας, έδειξε τις εικόνες καταστροφής στη γέφυρα της Διάβας στηνΚαλαμπάκα, η οποία κατέρρευσε χθες βράδυ από τα ορμητικά νερά του Πηνειού. Στη γέφυρα είχαν δημιουργηθεί από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου δίνες στο κεντρικό πηδάλιο. Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας ήταν στο σημείο όταν κατέρρευσε η γέφυρα, ενώ ένα όχημα πρόλαβε να σταματήσει κυριολεκτικά στο χείλος του ποταμού.

Η πρόσβαση στη γέφυρα έχει διακοπεί, η κίνηση διοχετεύεται από άλλες γέφυρες του Πηνειού στην περιοχή, οι οποίες ωστόσο και αυτές βρίσκονται σε… οριακή κατάσταση. Μαζί με τη γέφυρα ο ποταμός παρέσυρε και ένα τεχνητό φράγμα που είχε κατασκευαστεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ενώ αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η γέφυρα ήταν κατασκευής του 1982.

trikala1_1 trikala2_2 trikala3_1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ?
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

  2. Ποιός έφτιαξε τή γέφυρα,μέ ποιές προδιαγραφές καί πόσο στοίχισε;

Comments are closed.