Έκρηξη από τον δημοσιογράφο-παρουσιαστή…. Live! Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Γιώργος Οικονομέας με την επίθεση που δέχεται ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος, μετά την απάντηση που έδωσε για τον διορισμό της μητέρας και του αδερφού του. Ο δημοσιογράφος εξήγησε: «Δεν δικαιολογώ τους διορισμούς, μην παρεξηγηθώ, αλλά δεν θα βάλουμε ένα παιδί να το ξεσκίσουμε επειδή έχει μια ιστορία και την αποτύπωσε. Και με τους δεξιούς παλαιότερα που γίνονταν διάφορα θέματα πάλι το ίδιο είπα. Με την κεντρική σκηνή να τα βάλουμε, μην τα βάλουμε με ένα παιδί επειδή έγραψε ένα κείμενο», όπως διαβάσαμε χαρακτηριστικά σε σχετικό άρθρο.
Και κάπου εκεί, ήρθε και η ακατάλληλη ατάκα που αφορούσε στον ίδιο και τον Δημήτρη Καμπουράκη: «Εδώ δεν τολμάς να πεις μια κουβέντα είτε υπέρ είτε κατά, θα υπάρχουν πάντοτε οι καλοθελητές οι οποίοι θα στην πέφτουν και θα σου λένε το ανάποδο. Τα πουτ…άκια της Κουμουνδούρου μας λένε μερικοί από την άλλη μεριά εμάς τους δύο. Κάποια γελοία πρόσωπα».
σας λενε πουτανακια γιατι οπου βρισκετε εξουσια καθεστε
Σκατα να φατε ολα τα αποβρασματα της διαπλεκομενης δημοσιογραφιας πυρινη λαιλαπα να σας καψει και να μην μεινει ουτε η σταχτυ σας βρωμοσκυλα….
σιγά ρε Οικονομέα, συγκινήθηκα!
ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ & ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΙΝΤ ΜΠΛΑΝΚ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ «ΔΙΔΥΜΑ» , ΤΥΠΟΥ ΛΥΡΙΤΖΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ , ΝΤΣΟΥΝΟΣ-ΚΟΥΤΡΑΣ κτλ κτλ……….
ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΝΔ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ
ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ!
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, ΕΤΣΙ;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΤΕ, ΒΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ «ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ». ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΕΛΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ…ΟΠΟΙΩΝ ΝΟΥΜΕΡΩΝ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ! ΟΙ ΞΕΚΟΛΙΑΡΙΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ!!