ΧΑΜΟΣ στα Χανιά: Έξαλλοι οι αγρότες πέταξαν ντομάτες στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας (φωτο)

Κοινοποίηση:
xania

Οι αγρότες επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας

Ρίχνοντας ντομάτες στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, οι αγρότες του νομού διαμαρτυρήθηκαν για το ασφαλιστικό σύστημα, που σχεδιάζει η Κυβέρνηση και θα αποτελέσει ταφόπλακα για τον αγροτικό κόσμο.

Οι αγρότες, όπως είχαν εξαγγείλει, συγκεντρώθηκαν αρχικά στον κόμβο του Κλαδισού κι απο εκεί με μηχανοκίνητο πορεία έφτασαν στην πλατεία των Δικαστηρίων.

Οι αγρότες επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να επιστρέψουν στον κόμβο, όπου θα αποκλείσουν το δρόμο.Σημειώνεται ότι στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν αγρότες από τους αγροτικούς συλλόγους Πλατανιά, Βουκολιών, Σελίνου και Κισσάμου.

agrotes-xania2

agrotes-xania3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΟΙ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ

  2. ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΟΙ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ

Comments are closed.