Η Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα δεν έφθασε τυχαία στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν και σίγουρα η 24χρονη Σλοβάκα δεν είναι διάττων αστέρας του τένις.
Στα γήπεδα από οκτώ ετών, η Ντομίνικα προσπαθεί πάντα πολύ σκληρά και συνεχίζει και τροφοδοτεί με ενέργεια το εκρηκτικό της σώμα.
Σε ένα άθλημα που έχει αρχίσει να απαιτεί όλο και πιο ψηλές παίκτριες (και παίκτες), η Τσιμπούλκοβα περνάει διαρκώς στην επίθεση με βασικό όπλο τη δύναμη και την εκρηκτικότητα. Και οι εκρήξεις δεν μένουν στο γήπεδο.
Η δύναμη συνδυάζεται με την ομορφιά και η Ντομίνικα μένει στην επικαιρότητα ακόμα και εκτός γηπέδων. Οι παρουσίες σε γκαλά, περιοδικά μόδας και φωτογραφίσεις μόδας είναι συχνές, εντυπωσιακές και πολύ σέξι.
Δείτε το βίντεο:
Αυτές οι Σλάβες είναι σαν φοράδες ακράτητες. Ψιλοκρύες είναι πάντως σαν γυναίκες. Μπορεί πάνω στο «τένις» να σε παρατήσουν για να κλείσουν το πλυντήριο.
Τα βυζια τα ξεχασε στο σπιτι
Τι το περίεργο,έχει ρε παιδιά το όνομα της;;;
Πού πας ρε κοπέλα μου μ’ αυτό το όνομα;
Καλη μοιαζει στα τσιμπουκια η τσιμπουκοβα…
Γαμω τα ζευγαρια θα ηταν με τον ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ
χαχαχαχ ελεος ρε Χιοοοο
ονομα…και πραμα!!
Τσιμπούκοβα όνομα και πράγμα!