Ομαλά διεξάγεται… για την ώρα η διεύλευση των οχημάτων από τα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Εντός της ημέρας αναμένονται οι γενικές συνελεύσεις των αγροτών, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους.
Υπενθυμίζεται ότι χθες στις 15:00 οι συμμετέχοντες στο μπλόκο του τελωνείου του Προμαχώνα προχώρησαν σε αιφνιδιαστικό αποκλεισμό για τα φορτηγά και τις νταλίκες, στα οποία έδωσαν και πάλι πρόσβαση στις 5 τα ξημερώματα.
«Η κυκλοφορία ομαλοποιήθηκε και δεν υπάρχουν αυτοκινητιστές σε αναμονή» δήλωσε σε ειδησεογραφικό μέσο το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Στέργιος Λίτος.
Στο τελωνείο της Εξοχής είναι πιθανόν να υπάρξει αποκλεισμός από τις 22:00, αλλά οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το απόγευμα στη γενική συνέλευση των αγροτών.
να κλεισουν τα συνορα με τα σκοπια να παθουν οικονονμικη ζημια.
φτανει με την βουλγαρια
ηρθε η ωρα να πιεσουν τους σκοπιανους οι αγροτες μας.