Η υιοθετημένη κόρη του αμερικανού σκηνοθέτη Γούντι Άλεν τον κατηγόρησε το Σάββατο ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια, 20 χρόνια μετά το συμβάν που καταγγέλλει.
Σε ανοικτή επιστολή της που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας New York Times, η 28χρονη Ντίλαν Φάροου, την οποία ο Άλεν είχε υιοθετήσει με την τότε σύζυγό του Μία Φάροου, αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση από τον διάσημο σκηνοθέτη στη σοφίτα του σπιτιού τους σε ηλικία επτά ετών.
«Όταν ήμουν επτά ετών ο Γούντι Άλεν με πήρε από το χέρι, με οδήγησε σε μια μικρή κακοφωτισμένη σοφίτα στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μας. Με κακοποίησε σεξουαλικά», υποστηρίζει η Ντίλαν Φάροου, προσθέτοντας ότι μίλησε για το συμβάν στη μητέρα της.
Το 1992 η Μία Φάροου είχε κατηγορήσει τον Γούντι Άλεν ότι κακοποίησε την Ντίλαν. Εκείνη την εποχή η ηθοποιός βρισκόταν σε δικαστική μάχη με τον σκηνοθέτη για την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού είχε ανακαλύψει ότι ο Άλεν είχε σχέση με μια άλλη υιοθετημένη κόρη της, την Σουν-Γι Πρέβιν, που τότε ήταν 20 ετών.
Η Φάροου είχε υιοθετήσει τη Σουν-Γι στη διάρκεια προηγούμενου γάμου της. Ο Άλεν παντρεύτηκε τη Σουν-Γι το 1997.
Στον διάσημο σκηνοθέτη δεν έχουν ποτέ απαγγελθεί κατηγορίες και ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κακοποιήσει την Ντίλαν.
Το 1994 δικαστήριο της Νέας Υόρκης τού στέρησε το δικαίωμα να την επισκέπτεται, καθώς δύο ψυχολόγοι είχαν κρίνει ότι δεν ήταν προς το συμφέρον του κοριτσιού να «είναι αναγκασμένο να βλέπει» τον πατέρα του.
ολοι οι ΕΒΡΑΙΟΙ ειδωλα-προτυπα των απανταχου εβραιοαριστερων
( πχ Ρ. Πολανσκι, Γ. Αλεν, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ κλπ), είναι αρρωστημενοι παιδεραστες και μισανθρωποι ταλμουδιστες, γι’ αυτό παμε κατά διαολου
Ψυχακιας καταθλιπτικος και εβραιος…Τι καλυτερος συνδυασμος;
Ψυχανώμαλος είναι ο άνθρωπος, τι περιμένετε; Κάτι τέτοια υποκείμενα πρέπει να σαπίζουν στη φυλακή όχι να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας. Καλά δικτυομένος είναι ο άνθρωπος. Ας έρθει προς τα Νότια για να τον περιποιηθούμε αναλόγως…
Ποτέ δεν μου άρεσε το ….Σ Ι Χ Α Μ Α !!!!!
εβραιος και αυτος τι να περιμενε κανεις? πολιτισμο? κουλτουρα??? απο αυτα τα ψυχικα αρρωστα ρεμαλια!! οι εβραιοι ειναι παρασιτα καθε κοινωνιας ειναι το παγκοσμιο κακο ειναι αρουραιοι!!! ειναι η σαπιλα και η ψυχασθενεια καθε υγειους κοινωνιας!!! εχουν βεβαια πολα λευτα γιατι τους βοηθαει το πνευμα του εξω απο εδω! αλλα ο θεος ειναι μεγαλος τους αφηνει προς το παρων αλλα η τιμωρια τους θα ειναι σκληρη και βαρια!!! α ρε ΧΙΤΛΕΡ εισουν ευφυια(αλλα οπως καθε ευφυια ειχες αδυναμιες)!!!! αγιο θα σε γιορταζουν οι ανθρωποι στο μελλον για το καλο που εκανες στην ανθρωποτητα!!!
Ἂν ἡ εἲδησις αὐτή ἀφοροῦσε κάποιον ἐπιφανῆ ἓλληνα, φαντάζεσθε τί θά γινόταν… Ἐπειδή ὃμως πρόκειται περί τοῦ ἐβραίου Ἂλεν τό κάνουν παγκοσμίως γαργάρα, στά ψιλά γράμματα.
Είναι παλιοπουτανίτσα παρά την αθώα φάτσα.
Τοίχο-τοίχο παιδιά!