Ότι απέσυραν τα μπλόκα δεν σημαίνει πως ξέχασαν κιόλας!
Ιδιαίτερη ένταση επικράτησε στο αμφιθέατρο της πρώην νομαρχίας Καβάλας κατά την διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο.
Περίπου 100 αγρότες και κτηνοτρόφοι μπήκαν στο αμφιθέατρο για να διαμαρτυρηθούν για το προς ψήφιση ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.
Αρχικά εμποδίστηκαν από αστυνομικούς, με συνέπεια να δημιουργηθεί ένταση από την είσοδο, με μερικά σπρωξίματα και φωνές, αλλά έπειτα από παρέμβαση των ψυχραιμότερων τους επιτράπηκε η είσοδός στο αμφιθέατρο.Η ομιλία διεκόπη με ορισμένους εκπροσώπους των αγροτών να ζητούν να πάρουν τον λόγο.
Επικράτησε πανδαιμόνιο από φωνές, συνθήματα και μερικές αντεγκλήσεις μεταξύ κάποιων αγροτών και κάποιων παρευρισκόμενων στην εκδήλωση.
Οι εκπρόσωποι των αγροτών διαμαρτύρονταν έντονα για τα προς ψήφιση κυβερνητικά μέτρα και να κατηγόρησαν τον κ. Φάμελλο και τους τρεις τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές για εμπαιγμό.
DRAMINI
Ο αγώνας των αγροτών είναι κατ’ επέκταση και δικός μας αγώνας!
Μπορεί να μην ανήκουμε στον ίδιο εργασιακό χώρο, όμως είναι συνέλληνες και αντιλαμβάνομαι το δίκαιο του αγώνα τους. Αυτές οι σκέψεις είναι αρκετές για να βρεθούμε στο πλευρό τους -συμπαραστάτες.
Σήμερα διεκδικεί την βιωσιμότητά του ο κλάδος των αγροτών, αύριο ίσος ο δικός μας.
Αυτό που περισσότερο φοβούνται οι κυβερνώντες είναι την ενότητα των Ελλήνων στους κοινωνικούς αγώνες.
Αυτή ίσος είναι και η μοναδική σύννομη ευκαιρία μας για κάθαρση!!!
Το χειρότερο τους αυτών και των αφεντικών τους είναι να είμαστε ειρηνικοί και να τους αντιμετωπίσουμε ενωμένοι αλλά με διαφορετικό τρόπο απ οτι στο παρελθόν. Ο πλανήτης μας έτσι θα πάει μπροστά και μαζί του όλη η ανθρωπότητα. Μην πιστεύετε οτι σας λένε και δημοσιεύουν οι Νεοταξίτες. Το μόνο που κάνουν είναι να σας ΠΙΕΖΟΥΝ. Η επιλογή θα είναι ΠΑΝΤΑ δική σας. Το όπλο των Ελλήνων και όλου του κόσμου πρέπει και θα είναι το Πνεύμα στον επερχόμενο πόλεμο. Έτσι μόνο θα νικήσουμε.
*Ο πόλεμος φέρνει πόλεμο. Να το θυμάστε.
Ρε τα κομπλεξικά ανθρωποειδή, ο κόσμος καταλύεται και λένε ότι ψιχαλίζει. Ζουν όλοι τους το απόλυτο ΝΙΡΒΑΝΑ, τα κερατοειδή του ΣΙΠΡΑΝΕΛ
Όποτε τους πιέζουν – και εδώ που τα λέμε σαν στημένα μου φαίνονται όλα αυτά τα δήθεν επεισόδια – μάθανε να μασάνε τσίχλα δύο λέξεις, οι ψευτοκουλτουριάρηδες, Δημοκρατία μου δήθεν και Διάλογος δήθεν.
Ελάτε να το συζητήσουμε λένε όλοι τους οι πρανοϊκοί.
Τι να συζητήσουμε ρε κοπρίτες, κερατόσποροι όλοι σας, με τα κόμπλεξ σας και τις διαταραγμένες προσωπικότητές σας, σχιζοειδή παρανοϊκά ανθρωποειδή, που μας έχετε @ηδήξει, καταραμένοι.
Ας βρισκόταν κάποιοι να σας τελείωναν, όπως καθημερινά μας τελειώνετε, τρισκατάρατοι.
Άντε στον αγύριστο κι ακόμα παραπέρα, να ξεβρωμίσει ο τόπος.
ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!
Συμφωνώ, ομαδικά γιούργια πολιτών όπου εντοπίζουν συγκεντρωμένους ΞΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και προπηλακισμοί.
Εξάλλου αυτή την τακτική όλα τα προηγούμενα χρόνια ακολυθούσε ο ΞΥΡΙΖΟστρατός. Μπούκαραν στις δημόσιες υπηρεσίες, στις διαδηλώσεις και τα έκαναν όλα λίμπα, τα απλυταριά του ΣΤΑΛΙΝ.
Ας γευτούν μια από τα ίδια.
Αυτά τα είκοσι άτομα που κάθονταν και άκουγαν τον ΣΦΥΡΙΖΟκολοβουλευτή ποιοι είναι, ποιες θέσεις κατέλαβαν και το παίζουν ακροατήριο;
Ένα γερό χέρι ξύλο σε όλους αυτούς και κρέμασμα στον ΣΦΥΡΙΖΟκολοβουλευτή.
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ, να κατουριούνται πάνω τους τα ΣΦΥΡΙΖΟσκυλα.
μια εικονα χιλιες λεξεις
Ο ενας εχει ροζιασμενα χερια και αργασμενο δερμα απο τη δουλεια και ο μικροφωνατος συριζαιος εχει χερακια λευκα και μαλακα και δερμα σαν πουτανιτσα απο την αεργια. Και απο πανω θελει ο τεμπελχανας να μιλησει και να λυσει τα θεματα των αγροτων…
Επισης η καραμελιτσα των ‘προοδευτικων’ καθυστερημενων απολιθωματων περι φασιστων σε οσους τους εναντιωνονται πρεπει να τους το κοψουμε!
ο ψηλος εχει αργασμενα χερια και δερμα απο τη δουλεια και φωνη λεοντα απο την αγανακτηση και ο μικροφωνατος συριζαιος εχει χερακια μαλακα απο την αεργια και δερματακι πουδρωτο χειροτερο και απο πουτανα και θελει να μιλησει για αγροτες. τι να λεμε τωρα… οι συριζαιοι ειναι καλοι στην τεχνικη ‘talk to death’ ελληνιστι σημαινει μιλαμε(και στην ουσια μπουρδολογουμε) μεχρι θανατου και δουλεια καμμια… και επισης η καραμελα των βολεμενων αριστερων εναντιων των πολιτων που εξεγειρονται να χαρακτηριζονται φασιστες πρεπει να σταματησει επιτελους!
χαβρα….μονο μια χουντα σωζει την ΕΛΛΑΣ
Οι Συριζαίοι αντί να βγάζουν γλώσσα θα έπρεπε να ψάχνανε τρύπες να κρυφτούν. Εντάξει το καταλάβαμε, πολλοί μιλάνε ελληνικά αλλά Έλληνες δεν είναι. Είναι τουρκόσποροι που μισούν την Ελλάδα μιλώντας για ανθρώπινα δικαιώματα μόνο λαών που φέρονται απάνθρωπα και δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα των άλλων. Τρείς και ο κούκος θα μείνουν.
Αυτοι οι τυποι που τους λενε τσυριζεους δεν καταλαβαινουν απο λογια , 2 μηνες τωρα με τα μπλοκα των αγροτων και δεν κανουν πισω ξεπουλανε την πατριδα μας για ενα κομματι ψωμι ,γεμισαν την χωρα με λαθροισλαμιστες κυνηγανε τους ελληνες , στηρηζουν και χρηματιζουν τους λαθρομεταναστες , οι τυποι ειναι επικινδυνοι προδοτες κανενα οικτος μονο ξυλο σκοτωμα στους εθνομηδενιστες
η εκδήλωση είχε μέσα 20 άτομα το πολύ. τόσους μαζεύουνε πλέον
Αυτοι οι τυποι που τους λενε τσυριζεους δεν καταλαβαινουν απο λογια , 2 μηνες τωρα με τα μπλοκα των αγροτων και δεν κανουν πισω ξεπουλανε την πατριδα μας για ενα κομματι ψωμι ,γεμισαν την χωρα με λαθροισλαμιστες κυνηγανε τους ελληνες , στηρηζουν και χρηματιζουν τους λαθρομεταναστες , οι τυποι ειναι επικινδυνοι προδοτες κανενα οικτος μονο ξυλο σκοτωμα στους εθνομηδενιστες
ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΟΠΑΝΑ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΙΑ;;; ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ;;; ΑΥΤΟΙ…
απλά θέλουν να επιστρέψει το παλιό φορολογικό καθεστώς, αν γίνει αυτό τότε θα εξαφανιστούν στιγμιαία. όποιος ονειρεύεται επαναστάσεις και Κολοκοτρώνηδες πλανάται από οικτρή πλάνη.
Η νεα ταξη παντα εχει το τροπο της για να βαζει τους αντιφρονουντες σε ταξη. Οι λαθρο θα πολλαπλασιαστουν στα συνορα και παντου και δε θα χωρανε αλλοι στα hot spots. Ολοι αυτοι θα θελουν να φανε να πιουνε να @@σουν. Καποια στιγμη θα γινει ενα ατυχημα. Καποιος απο αυτους θα σκοτωθει. Τοτε ολοι οι αναρχικοι θα βγουν στους δρομους και θα σπανε και θα καινε ο,τι βρουν μπροστα τους. Εμεις θεατες κλεισμενοι στα σπιτια μας θα φοβομαστε να κανουμε εστω και ενα βημα εξω απο τις κλειδαμπαρωμενες πορτες μας. Αυτο ελπιζουν να γινει ενα ατυχημα, για να μπορουν να συνεχισουν το καταστροφικο εργο τους χωρις να μπορουμε να αντιδρασουμε οντας αποπροσανατολισμενοι και κυριως φοβισμενοι
Η ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ , ΕΙΣΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ . ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙΟ ΑΥΓΟ ? ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ .
Ουτε στο Κιλκις , ουτε πουθενα — τσακιστε τους συριζαιους σε καθε γειτονια..Ενημερωνουμε ειδοποιουμε μεσω φεης μπουκ και σαιτ καθε συγκεντρωση των αληταραδων του συριζα που εφεραν μνημονια και παρεδωσαν το Αιγαιο μας στο νατο. Και οι 5-10 μνημονιακοι ρουφιανοι του συριζα που πουλανε τσαμπουκαδες και περιφρουρουν τις μνημονιακες συγκεντρωσεις του συριζα ποιο χαλαρα. Χαλαρωστε γιατι εαν συνεχιζετε να τραμπουκιζετε διαδηλωτες και απεργους θα φατε φαπες. Ειδατε πως σας γραφουν στα @@ τους οι διαδηλωτες και δεν ασχολουνται με σας τους μνημονιακους ρουφιανους. Την αλλη φορα μαλλον θα φατε κλωτσιες και θα σας βαλουν οι απεργοι το μνημονιο βαθεια μεσα στον κ@λο.. Καταλαβατε μνημονιακοι χιμπατζηδες?
Aπ’οτι φαινεται καποιοι αγροτες τους ψηφισαν γιατι πιστευαν οτι θα φανε καλα!
Τωρα κυριοι, φατε αγγουρια!
Οι γνωστοι μαλακες του συριζα βλεπουν παντου φασιστες και λενε φασιστες αυτους που τους αναδειξανε κυβερνηση
οποιος δεν θελει διαλογο
δεν θελει δημοκρατια
αποφασίζουμε και διατασσουμε
hot spots
παντου
οποιος δεν θελει διαλογο δεν θελει δημοκρατια
με τσαμπουκα να φυγουνε οι προδοτες………
αλλα μην νομιζει ο γονος Μητσοτακη
οτι θα μας πουλησει και αυτος παραμυθι……..
τα κομματα εξουσιας που κατεστρεψαν την πατριδα στο διαολο
Οι μαλάκες πήγαν και ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα φωνάζουν και κλαίνε λες και δεν ήξεραν τι σημαίνει σύριζα… Εγώ δηλαδή πως το γνώριζα και δε τους ψήφισα; Καλά να πάθουν οι μαλάκες. Και τα σώβρακα να σας πάρει ο Τσίπρας μαλάκες.
το εξής φαινόμενο, 100 «εξοργισμένοι» πετυχαίνουν πάντα έναν υπουργό μόνο του ή με πολύ μικρή προσωπική ασφάλεια και δεν πέφτει ούτε μία φάπα. απλά τού φωνάζουν και ο υπουργός φεύγει χαμογελώντας λέγοντας εξυπνάδες.
έτσι θα γίνει η επανάσταση; αφού ξέρουν ότι δεν πρόκειται κανείς να τους ακουμπήσει