Τούρκικη πρόκληση!!!Ο Τούρκος πρόξενος της Θεσσαλονίκης επιθεώρησε την Ειδομένη-Γιατί άραγε;

Κοινοποίηση:
tourkos_proxenos-660x330

Την Ειδομένη επισκέφθηκε, σήμερα, ο πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Ορχάν Γιαλμάν Οκάν. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψής του; Και δεύτερον μπορεί κάποιος να του εξηγήσει ποια ακριβώς είναι τα καθήκοντά του;

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ “ο Τούρκος πρόξενος περιηγήθηκε, τόσο στο οργανωμένο τμήμα του καταυλισμού των προσφύγων, όσο και στις σκηνές που βρίσκονται διάσπαρτες πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, που παραμένουν κλειστές για περισσότερο από δύο εβδομάδες, και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Όπως έγινε γνωστό, ήρθε στην Ειδομένη για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση, ενώ κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του από τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς, Ηλία Μπόλο, σταμάτησε μπροστά από ορισμένες σκηνές, αλλά και σε μερικές παρέες μικρών παιδιών.

militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ήπιε ένα τσάι και κάπνισε ναργιλέ με τους Τουρκμένιους συμπατριώτες του. Φόλα θα φάτε όλοι σας μογγόλια. Μπορεί ο Τσίπρας να τους χαϊδεύει ως μελλοντικούς ψηφοφόρους αλλά ο λαός θα τους κλωτσήσει.

  2. Δεν εχει κανενα τετοιο δικαιωμα.
    Τι αλλο θα δουμε με τους ανθελληνες που μπλεξαμε!

  3. μήπως γιατί όλοι αυτοί είναι τουρκμένοι με συριακά διαβατήρια, που 5 χρόνια πολεμούσαν τον Άσαντ, που με την βοήθεια των ρώσσων ήδη τους έχει ξεσκίσει στη βόρεια Συρία;

Comments are closed.