Φρίκη στο Βιετνάμ όπου δάσκαλος χτύπησε στο πρόσωπο ένα 6χρονο παιδί.
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο Τραν Τι Του Τρα εκνευρίστηκε όταν το μικρό κορίτσι έκανε λάθος στην ορθογραφίας μιας λέξης. Ο δάσκαλος όμως δεν αρκέστηκε στις προφορικές παρατηρήσεις αλλά πήρε στα χέρια του έναν χάρακα και άρχισε να χτυπάει το απροστάτευτο παιδί στο πρόσωπο .
Το αποτέλεσμα της απρόκλητης επίθεσης του καθηγητή στην ανήλικη μαθήτρια είναι τουλάχιστον σοκαριστικό. Όπως βλέπετε, και τα δύο μάτια της είναι μαυρισμένα από τα χτυπήματα .
«Το πρόσωπο του παιδιού μου ήταν πρησμένο και είχε μελανιές στα μάτια» περιγράφει συγκλονισμένη η μητέρα της μικρής, η οποία ενημερώθηκε για την επίθεση από δύο φίλες της κόρης της που την συνόδευσαν σπίτι της.
Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές ο δάσκαλος έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα για την περαιτέρω τιμωρία του.