Μπαράζ επίθεσεων με βόμβες μολότοφ τα μεσάνυχτα στην Αθήνα:Ποιος ήταν ο στόχος τους

Κοινοποίηση:
9C09D7F3B1EE5E7239AA87DBB3B685D2

Άγνωστοι έκαναν τρεις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, από τα μεσάνυχτα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, σε διμοιρία των ΜΑΤ, που βρίσκονταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτών του Υπουργείου Ανάπτυξης και στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, περίπου 40 άτομα έριξαν 20 βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη. Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένο Ι.Χ αυτοκίνητο και σε μηχανή, ενώ δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, άγνωστοι έριξαν 5 βόμβες μολότοφ στα γραφεία της Γ.Γ Εμπορίου και Καταναλωτών, στην πλατεία Κάνιγγος, ενώ στις 04:00 τα ξημερώματα έγινε μία ακόμα επίθεση με μολότοφ, στο Υπουργείο Πολιτισμού, όπου προκλήθηκαν φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGSΜΟΛΟΤΟΦ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: