Είσαι στη Μύκονο ,και θες να κάνεις την ηλιοθεραπεία σου; Κανένα πρόβλημα. Κοστίζει μόνο 5.000€

Κοινοποίηση:
k10

Τις πιο ακριβές ξαπλώστρες προκειμένου να ικανοποιήσει το απαιτητικό πελατολόγιό του εγκατέστησε το Nammos.

Το διάσημο εστιατόριο και beach bar της Μυκόνου που διατηρεί τον μύθο του ως ένα από τα καλύτερα του πλανήτη, έφερε  τις 300 νέες ξαπλώστρες συνολικού κόστος 1,5 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, 5.000 ευρώ η ξαπλώστρα!

Οι εν λόγω ξαπλώστρες, τις οποίες απολαμβάνουν ήδη οι θαμώνες του Nammos, είναι της εταιρείας Seora, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, και ονομάζονται Riviera Sunbed.

Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από μαόνι και ατσάλι κορυφαίας ποιότητας, ενώ έχουν σχεδιαστεί από τον Έλληνα Αντώνη Λογοθέτη.

Η ξαπλώστρα μόνη της κοστίζει 2.800 ευρώ, ενώ 1.000 ευρώ κοστίζει το στρώμα της ιταλικής εταιρείας που τη συνοδεύει. Το παζλ συμπληρώνει η ομπρέλα της φίρμας Tuuci από το Μαϊάμι, με κόστος 1.200 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Βαλε και 1000 ευρω ο δονητης που εχουν οι ξαπλωστρες,για να «χαιρονται» την ηλιοθεραπεια τους διαφορες βιζιτουδες και διαφοροι ανωμαλοι γεροκυναιδοι.

Comments are closed.