Πλούσιο το
τηλεοπτικό ρεπορτάζ και καυτό, ανάλογο του τελευταίου καύσωνα.
Βομβα.. στα μελλοντικά σχέδια της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά και στη συνεργασία της με το «E», που αν και έχει λήξει από τις 24 Μαΐου, ακόμα υπάρχουν παρελκόμενα.
Όπως μαθαίνουμε αλλά και διαβάζουμε στο pasmina.gr , η παρουσιάστρια έχει ακόμα λαμβάνειν από το κανάλι, καθώς δεν έχει πληρωθεί τον μήνα Μάιο τον οποίο εργάστηκε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, δεν είναι η μόνη που δεν έχει εξοφληθεί από την εκπομπή “#Hastag”. Επιπλέον, σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε η Ελεονώρα Μελέτη, όσο ακόμα εργαζόταν στο κανάλι, είχε κάνει δύο καταγγελίες, λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων 3 μηνών, μία τον Σεπτέμβριο του 15 και ακόμη μία τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Επιπλέον, της είχε γίνει και μείωση αποδοχών, ύψους 50%.
Τα σχέδια της
Η Ελεονώρα Μελέτη, βρίσκεται σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha”. Υπογραφές ωστόσο δεν έχουν ακόμα πέσει, καθώς δεν έχει ακόμα βρεθεί το κοινό σημείο πλεύσης. Ένα σενάριο που υπαρχει, είναι η Ελεονώρα Μελέτη να βρεθεί «απέναντι» στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη. Μάλιστα, άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην παρουσιάστρια λέει χαρακτηριστικά: «Η Ελεονώρα ασφαλώς και δε φοβήθηκε τον Μένιο Φουρθιώτη. Βούτυρο στο ψωμί της τον έχει.».
Και είχα μία φαγούρα δεξιά.
Το ένα σούργελο απειλεί το άλλο σούργελο και λέει ότι άλλος είναι μεγαλίτερο σούργελο από αυτόν.
Καλά ρε… Ούτε γάτα δε μπορεί να φοβίσει αυτός ο τζιτζιφιόγκος! Πλλλλλάκα μας κάνετε? (που θα ‘λεγε κι ο Σταρόβας)…