Ο αγαπημένος της έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο φίλους του!
Πανέμορφη μελαχρινή, πρώην εστεμμένη καλλιστείων, που μεσουρανούσε πριν από μια πενταετία στον χώρο της μόδας, πρωταγωνίστησε σε μια βραδιά οργίων με τον σύντροφό της, γόνο πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας, και ακόμη δύο νεαρούς, που όμως έμελλε να έχει πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο αγαπημένος της έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο φίλους του, όπως αποκαλύπτει διαδικτυακό πόρταλ.
Η εντυπωσιακή κοπέλα, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με επιχειρηματία bar restaurant της Μυκόνου, ενώ στο ερωτικό της παλμαρέ περιλαμβάνονται και άλλα «δυνατά» ονόματα του επιχειρηματικού, και όχι μόνο, κόσμου, είχε σχέση εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο με τον νεαρό, ο οποίος λόγω του οικογενειακού στάτους του και της δημοφιλίας των γονιών του βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας και των φλας των φωτογράφων!
Οι δυο τους, θέλοντας να κάνουν πιο «πικάντικη» την ερωτική ζωή τους, αποφάσισαν να πάρουν μέρος σε ένα ερωτικό «τετράγωνο» με δύο νεαρούς, με τους οποίους ο 30χρονος επιχειρηματίας έκανε κολλητή παρέα στα στέκια των νοτίων προαστίων.
Ωστόσο, τα ερωτικά παιχνίδια τους έγιναν υπό την επήρεια ναρκωτικών και, μάλιστα, αφού προηγουμένως η παρέα έκανε χρήση πολύ μεγάλης ποσότητας special K. Το αποκαλούμενο «ναρκωτικό των κλαμπ» , προκαλεί δυσκολία στην κίνηση, σοβαρές και έντονες παραισθήσεις, οράματα, σκοτοδίνες, ενώ σε συνδυασμό και με άλλες ουσίες μπορεί να επιφέρει ακόμη και ολική απώλεια των αισθήσεων. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη με το μοντέλο και τον σύντροφό της, αφού οι δυο τους κάποια στιγμή βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και στη συνέχεια έχασαν κάθε επαφή με το περιβάλλον.
Ωστόσο, μέσα στην «παραζάλη» της, η μελαχρινή καλλονή αντιλήφθηκε ότι ο σύντροφός της έπεσε θύμα βιασμού (!) από τους δύο κολλητούς του. Η ίδια λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της παρακολουθούσε ανήμπορη τους δύο νεαρούς άνδρες να έρχονται σε παρά φύσιν επαφή μαζί του και να τον υποβάλλουν σε έναν μαραθώνιο βιτσιόζικων ερωτικών παιχνιδιών, ενώ εκείνος ήταν ανίκανος να αντιδράσει.
Το επόμενο πρωί ο επιχειρηματίας εκμυστηρεύτηκε στην αγαπημένη του ότι αισθανόταν φοβερούς πόνους στην ευαίσθητη περιοχή, χωρίς να θυμάται απολύτως τίποτε από όσα είχαν συμβεί την προηγούμενη νύχτα. Εκείνη, ακόμη συγκλονισμένη από όσα είχε δει, του αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια την αλήθεια, ζητώντας του επίμονα να καταγγείλουν στην Αστυνομία όσα έγιναν.
Ο νεαρός, φοβούμενος τον διασυρμό, την παρακάλεσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.
Νοσηλεύτηκε μετά τη φριχτή περιπέτεια
Η όμορφη κοπέλα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, λίγο μετά κατέληξε σε ψυχιατρικό ίδρυμα (!) της Αττικής, όπου και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλευόμενη, σε μια προσπάθεια να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, καθώς συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου.
Το χρονικό διάστημα που νοσηλεύτηκε δεχόταν ελάχιστες επισκέψεις φίλων και συγγενών, σε κάποιους από τους οποίους εκμυστηρεύτηκε τη φρικτή νύχτα που της «γύρισε το μυαλό». Οσοι τη γνώριζαν από παλιά δεν πίστευαν ότι η μελαχρινή καλλονή είχε γίνει πλέον σκιά του εαυτού της και περιφερόταν μεταξύ άλλων τροφίμων σε πτέρυγα ψυχιατρικής κλινικής!
Εκείνες τις ημέρες, φανερά καταβεβλημένη, εμπιστεύτηκε σε κάποιους δικούς της ανθρώπους ότι μόλις ορθοποδήσει, σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον των δύο νεαρών που κακοποίησαν άγρια τον σύντροφό της, με την ίδια μάρτυρα της αποτρόπαιης πράξης τους.
Αποζημίωση
Αντίθετα, όμως, με εκείνη, που φαίνεται αποφασισμένη να ζητήσει την τιμωρία των δύο νεαρών και παράλληλα να διεκδικήσει κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη στην οποία την υπέβαλαν, ο σύντροφός της, που εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να διαρρεύσει στο περιβάλλον του κάτι από τη «νύχτα των οργίων».
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι δύο νεαροί βιαστές του, οι οποίοι είναι γνωστοί σε όλη την «καλή κοινωνία» των νοτίων προαστίων, φέρεται ότι είναι εκείνοι που τις περισσότερες φορές προμήθευαν με ναρκωτικά τον ίδιο και τη σύντροφό του.
Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει απομακρυνθεί μετά το περιστατικό. Η κοπέλα, μάλιστα, απείχε τους τελευταίους μήνες από όλα τα κοσμικά events της Αθήνας, ενώ και η απουσία της από την κοσμική Μύκονο, όπου έκανε τα καλοκαίρια διακοπές διαρκείας, έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα.
pasmina.gr
Μην Ασχολειστε με αυτα τα μιασματα!μολυσμενοι πνευμα ψυχη κ σωμα!δεν αξιζει!πως μπορουν κ ζουν ετσι ορισμενοι ανθρωοι δεν το χωραει η ψυχη κ το μυαλο μ!αρρωστοι ανωμαλοι περιτοματα!
Υ.Γ πολυ γελιο το ανεκδοτο με τους πειρατες !
Δεν λέει πάλι καλά που έπεσε σε φουστηδες και την γλίτωσε , ίσως για αυτό τρελάθηκε – θα έλεγε είμαι σουπερνιναρα θα περάσω καλά , αλλάαααααααααα……… της ήρθε εγκεφαλικό τσουνάμι με αυτό που αντίκρισε
Τι κρίμα σε τι κατάντια φτάσαμε σαν λαός, και μετά απορούμε γιατί μας συμβαίνουν όσα μας συμβαίνουν και απ΄ότι φαίνεται δεν πρόκειται να σταματήσουμε , έρχεται η ολοκληρωτική καταστροφή μας.
Απο τι ερχεται η καταστροφη;
Απο το να μη μπορουμε να παμε διακοπες στο που-στρο-νησι;
Απο το να παιρνουμε οτι ναρκωτικο κυκλοφοραει στην πιατσα;
Οπως στρωνει ο καθενας ετσι θα κοιμηθει γι αυτο μη ζεις με την απορια.
να ξυπνας το πρωι και να ποναει κολος σου και να μη θυμασαι…..καταντια ρε πουστημου….μου θυμιζει το ανεκδοτο που ειχαν σβησει τα φωτα και φωναζε καποιος –ρε παιδια εχω φαει τρεις δεν εχω ριξει κανεναν—
Εμένα μου θυμίζει το ανέκδοτο που ένα τσούρμο πειρατές βρήκε στην ακτή ένα να κοιμάται και αφού τον πέρασαν από ένα μανίκι ο καθένας του άφησαν και λεφτά.Αφού ξύπνησε ο λεγάμενος και είδε τα λεφτά έτρεξε στο μπαρ και πήρε ένα καφάσι μπύρες…Την άλλη μέρα πάλι τα ίδια και πάλι ο λεγάμενος μόλις ξύπνησε και είδε τα λεφτά πήγε στο ίδιο μπαρ και πήρε πάλι ένα καφάσι μπύρες..Την τρίτη μέρα ενώ οι πειρατές πέρασαν τον λεγάμενο ακόμη ένα μανίκι δεν του άφησαν μια.Ξύπνησε ο λεγάμενος και αφού είδε ότι δεν υπήρχαν πουθενά λεφτά απλά πήγε και έκατσε στο ίδιο μπαρ και όταν τον ρώτησε ο μπάρμαν εάν θέλει πάλι ένα καφάσι μπύρες εκείνος απάντησε…Άσε ρε φίλε από τις πολλές μπύρες με πόνεσε ο κώλος μου…
Το θέμα ειναι να μην του αρεσε……
Ρε σεις το σπεσιαλ Κ δε το δινουνε στα αλογα για τις κουρσες;
Έγινε, δηλαδή, της παρτουζομουρλής το κάγκελο!
ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΡΩΞΕ ΓΛΥΨΕ Κ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ