ΕΙΔΗΣΗ – ΣΟΚ που απέκρυψαν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ! Λαθρομετανάστης επιτέθηκε σε Αστυνομικό με μαχαίρι για να τον σφάξει!

Κοινοποίηση:
lathro

«Λαθρομεταναστης σε κέντρο κράτησης στην Νεα Καβάλα Κιλκις επιτέθηκε σε αστυνομικό με μαχαίρι τραυματιζοταν τον!  Παρατριχα εάν δεν έκανε κίνηση ο συνάδελφος το μαχαίρι θα τον πετύχαινε στο
λαιμο αντι στο σαγόνι.

Φυσικα κανενας δεν θα βγει να καταγγειλει το γεγονός, κανενας εκτος τους συναδελφους και την οικογενεια του δεν θα ειναι διπλα του, η ταλαιπωρια και τα εξοδα που θα κανει στους διαφορους γιατρούς θα τα πληρωσει απο την τσεπη του και απο την αλλη (οπως έγινε και σε αλλες περιπτώσεις) ο αλλοδαπος θα τιμωρηθει με ποινή με αναστολη που θα παραστει στο δικαστηριο με δικηγορο.

Δεν θα γινει σαλος, διοτι στα ΜΜΕ ο αστυνομικός είναι πάντα κατώτερο ον.»

Το κείμενο αναρτήθηκε στη σελίδα στο facebook ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Έγκλειστος αλλοδαπός πήγε να σφάξει αστυνομικό στο Κιλκίς! Προσπάθησε να του κόψει το λαιμό και τον μαχαίρωσε στο σαγόνι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: