Με την
καταθεση του μάρτυρα Δημήτρη Χατζησταμάτη , εξωτερικού φρουρού των φυλακών Κορυδαλλού συνεχίστηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής.
Ο αποκαλούμενος » διαμεσολαβητής » κλήθηκε απο την πρόεδρο του δικαστηρίου να κοιτάξει τους κατηγορούμενος προκειμένου να διαπιστώσει αν ανάμεσα τους βρισκεται κάποιο από τα πρόσωπα με τα οποία εκείνο το βράδυ συνομίλησε εξω απλό την καφετέρια » Κοράλι».
Ο μάρτυρας είπε πως οι κατηγορούμενοι Γιάννης Άγγος και Ελπιδοφόρος Καλαρίτης μοιάζουν χωρίς ωστόσο να μπορεί να πει με βεβαιότητα πως ήταν μέλη της συγκεκριμένης ομάδας » Αυτοί μοιάζουν περισσότερο με το πρόσωπο που μίλησα εκείνο το βραδυ» είπε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο μάρτυρας επανέλαβε πως «το χτύπημα (σ.σ. στον Παύλο Φύσσα ) ήταν επαγγελματικό και το ειχε κάνει κάποιος που ειχε εκπαιδεύετει». Αναφερόμενος δε στον Παύλο Φύσσα περιέγραψε: » Ήταν πράος, ηρεμοτατος, με την κοπέλα του ο ανθρωπος. Δεν είχε διάθεση για καυγά»