ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΛΑΣΗ! ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗ ΣΑΜΟ! ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    2011452

    Σε εξέλιξη βρίσκονται τα δύο πύρινα μέτωπα σε Άνδρο και Σάμο, όπου, ευτυχώς, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας επιχειρούν στην πυρκαγιά της Σάμου 33 πυροσβέστες με 13 οχήματα και 90 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Επίσης 20 οχήματα ΟΤΑ, 50 εθελοντές και τρία μηχανήματα.

    Όσο για την Άνδρο, επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Ταυτόχρονα 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα 5 οχήματα ΟΤΑ, 22 εθελοντές και δύο βυτιοφόρα.

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΚΟΝΕΣ από το http://my-samos.blogspot.gr που προκαλούν ΣΟΚ

    Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Σκάλα Ναυπάκτου.

    Τα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με 10 άνδρες έδωσαν σκληρή μάχη με τις φλόγες σε χωράφι, όπου υπήρχαν ξερά κλαδιά και χόρτα και κατάφεραν εν τέλει να ελέγξουν το μέτωπο.

    Βέβαια, στο σημείο παραμένουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Πάει η όμορφη Σάμος. Την αποτελειώσανε με τις πυρκαγιές που βάζουν τα τελευταία χρόνια οι Τούρκοι. Δε πρόκειται να μείνει ούτε δέντρο!!!

    2. Ζήτω η Τουρκία που σας κυβερνάει και σας καίει κάθε καλοκαίρι.
      Σας έγινε και αυτό συνήθεια να καίνε και να καταστρέφονται τα πάντα γύρω σας και μετά από 2 μήνες όλα καλά.
      Να σας κάψουν και τα σπίτια τουλάχιστον να μην σας τα πάρουν οι τράπεζες.

    3. ΕΞ’ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΚΟΛΩΝ (Μ.Ι.Τ.)ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ‘Η ΣΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΣΟ »ΚΑΛΕΣ» ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ »ΓΕΙΤΟΝΕΣ» ΜΑΣ.

    4. Γιατι εχω την εντυπωση οτι θα κανουν τα ιδια οπως και το 2008 που κατεκαψαν την ελλαδα.

    5. Να βαλουν τα «καϊμενα» τα προσφυγακια να σβησουν της φωτιες που αναψαν εκει στην Σαμο , ετσι να κανουν και καμμια δουλεια και δεν θα τους πεσει και ποπος τους

    6. τι περιμένατε με όλους αυτούς τους λάθρο που έχουν μαζευτεί στα νησια?? θα τα κάψουν όλα!!!

    7. ολοι ειναι μεσα στις μοναδες τους.Οι πρωτοι καλεστηκαν 17:00 χθες κι ειναι ακομα τωρα 7+38 μεσα.

    8. ακουγονται και ελικοπτερα στ Καρλοβασι. Μαλλον ηρθαν ενυσχυσεις. Λεει τοπικη εφημεριδα της Σαμου οτι κατεβαινει οχηματαγωγο απο Θεσσαλονικη

    Comments are closed.