Πολύ περίεργο!!! Το ΣΚ η δημαρχάρα της ΜΗΛΟΥ ανακήρυξε τον ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ως ανεπιθύμητο στο νησί και αμέσως μετά…

Κοινοποίηση:
kouroumplis_1

Εδώ κάτι παίζει…

Την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία κήρυξαν ανεπιθύμητο στο νησί τους, μετέφερε ο δήμαρχος κατά πρόσωπο στον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
«Μακάρι να ερχόσασταν κάτω από άλλες συνθήκες στο νησί μας. Αυτή τη στιγμή όμως είστε ανεπιθύμητος» είπε ο δήμαρχος του νησιού και στη συνέχεια σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο αποχώρησε από το χώρο που πραγματοποιούνταν τα εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας του νησιού.
ΔΕΝ ΘΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ…! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ! ΈΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΤΑ «ΕΙΔΕ» ΟΛΑ ΚΩΛΥΟΜΕΝΑ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά έγιναν το Σαββατοκύριακο…

Χθες ξαφνικά στην αίθουσα σύνταξης του makeleio.gr άρχιζαν να καταφτάνουν καταγγελίες από το νησί ότι εδώ και 3 μέρες υπάρχει πρόβλημα με το νερό!
Ένα mail ανέφερε: «δεν έχουμε όχι μόνο να πιούμε αλλά ούτε και να κάνουμε ένα μπάνιο σαν άνθρωποι»
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του δήμαρχου ο οποίος επικοινώνησε με την εταιρεία που έχει αναλάβει την αφαλάτωση του θαλασσινού νερού.
Διαβάστε τι του είπαν:
«Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας ενημερώνουμε ότι χθες, 11/7, υπέστη βλάβη το δίκτυο προσαγωγής του θαλασσινού νερού προς τη μονάδα αφαλάτωσης.Οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης ξεκίνησαν πάραυτα και η ζημιά αντιμετωπίστηκε αμέσως και πλήρως για τη μία από τις τρεις υπομονάδες της εγκατάστασης αφαλάτωσης, οι δε εργασίες για τις υπόλοιπες υπομονάδες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη εντός της ημέρας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: