Απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς! Οπαδός της Άρσεναλ έδωσε το νεφρό του σε οπαδό της Τότεναμ!

Κοινοποίηση:
arsenal totenam

Ένα μοναδικό περιστατικό συνέβη στην Αγγλία, όπου ένας φίλος της Άρσεναλ δώρισε το ένα του νεφρό σε συμπατριώτη του που υποστηρίζει την Τότεναμ. Μπορεί μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων να υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα, αλλά όταν τίθενται ζητήματα ζωής, τα αφήνουν όλα στην άκρη έτσι ώστε να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Ο Τιμ Ριντ χρειαζόταν μεταμόσχευση νεφρού και εκείνος που τον βοήθησε ήταν ο Ντάνι Ριντ, οπαδός της Αρσεναλ, ο οποίος προσέφερε το δικό του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν κάποια συγγένεια μεταξύ τους, λόγω του ίδιου επωνύμου που μοιράζονται, ωστόσο έγιναν πολύ καλοί φίλοι.

Ο οπαδός της Τότεναμ «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται αυτός και ο οπαδός της Άρσεναλ να φορούν φανέλες των δύο ομάδων και να δίνουν τα χέρια. Αμέσως η φωτογραφία έγινε viral και πολλά άτομα έσπευσαν να επικροτήσουν την συγκινητική κίνηση του Ντάνι Ριντ.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τι έκανε για μένα και την οικογένειά μου αυτός ο τύπος. Μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, έβαλε σε κίνδυνο τη δική του, χαρίζοντας μου ένα νεφρό χωρίς να το σκεφτεί. Είσαι πραγματικός ήρωας και όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι είσαι κορυφαίος τύπος. Είσαι ένας βρωμερός gooner, όμως είμαι τόσο περήφανος να σε αποκαλώ καλύτερο μου φίλο» έγραψε ο Τιμ στο facebook, για να απαντήσει ο Ντάνι. «Δεν υπήρχε κάτι να σκεφτώ για να δώσω στον καλύτερο μου φίλο την ευκαιρία για μια φυσιολογική ζωή».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δηλαδή αν υποστήριζαν την ίδια ομάδα,δεν θα θεωρείτο κίνηση ανθρωπιάς;Θα μας τρελλάνετε;

    1. Ούτε κατάλαβες το νόημα . Θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα ρε . Ότι, αν και αντίπαλοι στο γήπεδο, στην μάχη για την ζωή είμαστε συμπαίχτες και ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλον.
      Με κάτι χαζούς σαν και σένα θλίβομαι απίστευτα, γιατί δεν καταλαβαίνετε απλούς συμβολισμούς.Με μέσο όρο IQ Σιβηρίας δεν πάμε μπροστά. Πρέπει να έχουμε πολλούς σαν και σένα στην Ελλάδα γι’ αυτό καταντήσαμε τριτοκοσμική χώρα.

Comments are closed.