Όλες οι “φυλές του Ιακώβ και του Αλλάχ” στο συλλαλητήριο των λαθρεποίκων στο κέντρο της Αρχαίας Ελλάδος – Εικόνες σοκ της Αθήνας του Περικλή- Δείτε ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ του Makeleio.gr

Κοινοποίηση:
ratsi7

Το αντιφαστιστικό συλλαλητήριο, που διεξάγεται στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Η πορεία ξεκίνησε από την Ομόνοια προς την πλατεία Συντάγματος, όπου σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία.

Κλειστή είναι η οδός Σταδίου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ & τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  του Makeleio.gr:

 

ratsi1 ratsi2 ratsi3 ratsi4 ratsi5 ratsi6 ratsi7 ratsi8

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

160 Σχόλια

  1. όλες οι άπαρτες αναζητούν παρηγοριά στα λαθροϊσλάμια…

  2. Eιτε βλεπεις συγκεντρωση χρυσαυγητων ειτε αυτους, το ιδιο πραγμα ειναι. Ολοι οι ακραιοι ειναι ΓΤΠ.

  3. Ρε αλογομούριδες αριστεροτσογλάνια αφού γουστάρετε τόσο πολύ όλους αυτούς τους άπλυτους ,όταν τελειώσετε μαζί τους μαζεύτε ‘ολες τις σαγιονάρες από τις……. άπλυτες μοσχοποδάρες τους να τις βράσετε σε καυτό νερό και να πιήτε το ζουμί τους, για να…..στανιάρετε λιγάκι,και να ησυχάσουμε και εμείς αι στο γεροδιάλο κοπρίτες κάθε λίγο και λιγάκι παρέα με όλους αυτούς τους τριτοκοσμικούς πιθήκους δεν μπορούμε να πάμε στις δουλειές μας

  4. Κολοδεξιοι που το παίζετε τώρα χτυσαυγιτες πως τσιμπάτε το δόλωμα αμέσως !!
    Όλους αυτούς ο Στάλιν θα τους έστελνε στην Σιβηρία για διακοπές !

  5. Ο ΚΩΝ/ΝΟΥ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?

  6. Ο Κωνσταντίνου δουλεύει για την ΧΑ…δεν εξηγούνται αλλιώς όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια…

    1. Ο Κωνσταντίνου δουλεύει για το αντι-δημοκρατικό τόξο του θείου σόρος…δεν εξηγούνται αλλιώς όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια…

  7. ραντεβου του χρονου την ιδια μερα με δημαρχο τον κασιδιαρη. εκει να δουμε ποσα λαθραια αποβλητα θα μαζευτουν.

  8. Η Πατριδα μας διατρεχει τον απολυτο κινδυνο
    και μια μεριδα αριστεροσκατων μεγενθυνει αυτον ,
    χαιδευωντας την ισλαμικη φασιστικη κομπρα αυτο το φιδι το οποιο και ”ζεσταινουν” στο κορφο τους…….

  9. Η Τελευταια φωτο ολα τα λεφτα,νεο ανεμελο αγορι αναρχοπλυμενο ψαχνει για μαυρο επιβητορα,τηλεφωνο 6969777777

  10. Εάν ω μη γίνετο βγάλουμε τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ η για Δήμαρχο η για περιφεριάρχη Αττικής η για ότι δήποτε άλλο,αυτό το γυφτομάζεμα που θυμίζει Ισλαμαμπάντ που βλέπουμε να γίνεται στην Αθήνα,θα γίνεται επί καθημερινής βάσης και με την συμπαράσταση και των ίδιων των λαθρολάγνων αλογοουράκιδων άπλυτων του ΣΥΡΙΖΑ μαζί βεβαίως και με τους κουκουλοφόρους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλων των αναρχοάπλυτων,και φυσικά με την βούλα και την υπογραφή η του εκλεγμένου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ η την εκλεγμένη περιφεριάχη Αττικής οτιδήποτε άλλο κόμμα εκτός απο τα λαθρολάγνα ¨”αριστερο……προοδευτικά” κόμματα, τα ρατσιστικά κόμματα κατά των Ελλήνων

  11. https://www.youtube.com/watch?v=f71xB1SPZMQ

    Πως και σας ξεφυγε αυτό το βίντεο;

    Σφαγή των Χριστιανών στην Συρία, απο την ισλαμική σαβουρα που βρίσκεται κρυμμένη περιμένοντας,διασκορπισμένη σε όλο τον κόσμο πριν κινητοποιηθεί.

    Το μικρό παιδάκι λίγα λεπτά πριν πεθάνει: “Θα πω στον Θεό τα πάντα…”

    Πες τα αγάπη μου…Τα βλέπει, αλλά…

    Ξυπνάτε παιδιά,θα μας σφάξουν, θα δείτε…

    Περιμένουν, και περιμένουν. Πήραν δουλείες,φέραν αρρώστιες. Και περιμένουν την ώρα…

  12. Εάν ω μη γίνετο βγάλουμε τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ η για Δήμαρχο η για περιφεριάρχη Αττικής η για ότι δήποτε άλλο,αυτό το γυφτομάζεμα που θυμίζει Ισλαμαμπάτ που βλέπουμε να γίνεται στην Αθήνα,θα γίνεται επί καθημερινής βάσης και με την συμπαράσταση και των ίδιων των λαθρολάγνων αλογοουράκιδων άπλυτων του ΣΥΡΙΖΑ μαζί βεβαίως και με τους κουκουλοφόρους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλων των αναρχοάπλυτων,και φυσικά με την βούλα και την υπογραφή η του εκλεγμένου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ η την εκλεγμένη περιφεριάχη Αττικής οτιδήποτε άλλο κόμμα εκτός απο τα λαθρολάγνα ¨”αριστερο……προοδευτικά” κόμματα, τα ρατσιστικά κόμματα κατά των Ελλήνων

  13. ΑΛΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…’ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ’ ! ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ‘ΙΣΟΤΗΤΑ’ ΚΑΙ ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’ ΡΕΜΑΛΙΑ ! ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

  14. προς αναρχικους-απλυτους-αντιφασιστες…αμα αγαπατε τοσο πολυ τους λαθρομεταναστες να τους βαλετε σπιτι σας στο διπλα δωματιο της μανας σας.αναρχικε αμα θες να πεσουν τα συνορα ριξε πρωτα τους τοιχους του σπιτιου σου.γιατι οταν βγουνε με τα χατζαρια δεν θα τους ενδιαφερει αμα εισαι αντιφασιστας.κεφαλι λευκου θα θελουν να παρουν.αμα δεν μπορειτε να το καταλαβετε τωρα δεν θα εχει δεν ηξερα μετα.η σημαια του ισλαμ δεν εχει θεση στην ελλαδα.αμα τους θεωρειτε καημενους ρωτηστε τους τι γνωμη εχουν για τους αλλοθρησκους να παρετε την απαντηση….ο νομος του ισλαμ πανω απο ολα.εσεις αναρχικοι που ειστε κατα θρησκειων κατα εθνων κατα του ρατσισμου,μπαμπας σας ο σορος.οι χρησιμοι βλακες.

  15. Ξεχύθηκε όλος ο ισλαμικός βόθρος με την αβάντα της αριστεράς…

  16. Koντοζυγώνει ο καιρός που η Ελλάδα μας θα ξεβρωμίσει από την παράνομη Ισλαμική μπόχα!

  17. ΠΑΙΔΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ “LIKE” ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΕΧΕΤΕ ΤΑ “LIKES” ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

  18. τη δευτερα παλι εχει εκπομπη ο ντερμπεντερησ για τη χ.α.αφου πεφτει δημοσκοπικα γιατι ασχολειται.ασ προβαλει το ποταμι που ανεβαινει.

  19. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ.
    ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
    ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ,ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ “ΠΙΟΝΙΑ” ΤΟΥΣ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΥΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΚΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΠΟΙΟΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

    Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ , ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΠΟΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ

  20. ψηφιζουμε δαγκωτο ψυριζα κκε για μια ελλαδα καινουργια.εξω φουστη απ τη παραγκα.

  21. Όλοι αυτοί που θέλουν να θεωρούνται Έλληνες και πήραν μέρος σε αυτήν την διοργάνωση,δεν παρατήρησαν κάτι πολύ σημαντικό…….οι πακιστανοί,μπανγκλαντέζ αφγανοί και λοιπά σια ήταν κατά πολύ περισσότεροι από δαύτους.Στα επόμενα 50 χρόνια τα παιδιά τους θα ψάχνουν ελληνόπουλο για να κάνουν παρέα με τα κυάλια.

  22. κατι ηξερε ο καβαλιερε μπερλουσκονι και τους εριχνε στη θαλασσα να μαθθουν μπανιο και να πλυθουν.ταξιδεψτε στην…….υπανακτυπτη ιταλια και αν δειτε τετοιες εικονες θα ψηφισω τσιριζα…..ουστ ρε βρωμιαριδες προοδευτικοι που στηριζετε την επιβιωση σας σε ανθρωπινα ναυαγια και οι ξενοι να γυρισουν με καθε μεσο στη χωρα τους

  23. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…!!

  24. OI ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΟ-ΝΑΖΙ . ΣΑΣ ”’ΑΓΑΠΑΝΕ”’ ειναι …………’Φιλοι’ σας.
    αλλαχ – αλακμπαρ
    ακολουθει η ταινια ”’κομμενα κεφαλια χριστιανων στη συρια” απο απο ισλαμιστες………………..συντομα
    και στους ελληνικους κινηματογραφους.

  25. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ! ΕΞΩ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΝΟΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΤΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!

  26. ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ! ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ!

  27. — ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ….
    ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 20-40 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ , ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ !!!

    – ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ . ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΓΚΕΤΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΛΑΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΕ…
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …

    -ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΡΑΧΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ

  28. ΜΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΒΓΩΝ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΕΟΝΑΖΙ .ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ

    1. Δεν μας είπες σου άρεσε το θέαμα; Είσαι και εσύ υπέρ της πολιπολιτισμικής κοινωνίας; Πόσους λαθρο έχεις στο σπίτι σου φιλοξενούμενους; Πόσα λεφτά έδωσες από την τσέπη σου για να βοηθήσεις λάθρο; Μένεις δίπλα σε λάθρο; Τα παιδιά σου πάνε σε σχολείο που έχει παιδιά λαθρο;

    2. ΓΑΜας ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ και από διεθνιστούληδες ή όχι;;;

  29. NICOLAS Απο Αφγανο,Πακιστανο,Αραπη η Ινδιανο τον αρπαζεις;

  30. καλά που είναι αυτοί που λέγανε απαγορεύονται η διαδηλώσεις? κάτι καμινιδες κάτι δενδιες? α ξέχασα η διαδηλωτές δεν έκλεισαν το κέντρο, τα μαγαζιά, απλώς μαζευτήκαν εκεί για να μας θυμίσουν πως γίνονται όλο και ποιο πολλοί από τους Έλληνες, και επί ευκαιρίας ψωνίζανε κιόλας στα διαλείμματα που είχαν, και την επόμενη διαδήλωση που θα κάνουν τότε θα είναι πολύ αργά για να τους αντιμετωπίσουμε, ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και αφού τους αγαπάτε τόσο πολύ γιατί δεν πάτε στης πατρίδες τους για να τους βοηθήσετε, δεν πάτε για των απλό λόγο, ξέροντας πως θα σας επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα χωρίς κεφάλι και σε ναύλον σακούλες

  31. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΕΝΑ.

  32. ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΑ ΩΑ ΚΑΜΜΙΑ 200 ΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΛΗΠΟΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΥΣΗ = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

  33. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΡΕ ΑΠΛΥΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΕΙΔΗ ΚΑΜΜΙΑ 200 ΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΛΗΠΟΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

  34. Mας είδαν αλευρωμένους και μας πέρασαν για μυλωνάδες τούτοι …. πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της… σύντομα θα λογαριαστούμε και με τα αλλοδαπά και με τα ημέτερα θρασύμια.

  35. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΛΑΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ

    ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ

    1. Ποιους εννοείς αντιφασίστες; Τους Ασιατοαφρικανούς στις παραπάνω φωτογραφίες; Αυτοί αν τους έταζε λεφτά ο Μαρινάκης θα ήταν όλοι με μπλούζες Κάμπελ και Μασάντο. Άσε που δεν νομίζω να ξέρεις τα πιστεύω τους όταν έχουν αυτοί το πάνω χέρι. Οπότε για αντιφασίστες δεν πιάνονται. Οι υπόλοιποι οι κλασσικοί γραφικοί φίλοι του Κωνσταντίνου. Μέχρι και παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού σας έχουν οργανώσει μπας και κάνετε προκοπή..
      υ.γ. δεν έχετε πατρίδα και @@ μύδια, αλλά αυτό το “η πόλη μας ανήκει” δεν είναι κάπως φασιστικό; Νόμιζα ότι στον φανταστικό σου κόσμο, όλα ανήκουν σε όλους. Περαστικά..

    2. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτήν την βδομάδα δεν φοράς εσύ τις παντόφλες.

  36. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ,ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ………Η ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ,ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ……..ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ……

  37. Όλοι αυτοί , οι αλλοδαποί , γιατί δεν πηγαίνουν στις πατρίδες τους να της κάνουν ποιο δημοκρατικές ? έρχονται σε εμάς και φωνάζουν για δικαιώματα όταν στην χώρα τους απαγορεύετε να φορέσεις σταυρό !

  38. Ρε μαλάκες δεν κατακαβαίνετε ότι ο μπαστουρνόβλαχος Αθηναίος και ο Ελληνίζων μπαμπουίνος αξίζει και γουστάρει τον λαθροπιθηκό του; Τους γουστάρουν ρε τους αραπάδες αφού όλοι είναι πούστηδες.

  39. τρομαξαμε να διωξουμε το ισλαμ μετα απο 400 ολοκληρα χρονια, και τωρα μια χουφτα προδοτες προσπαθουν να το επαναφερουν. ειναι πραγματι πολυ λιγοι αυτοι που τους υποστηριζουν αλλα με την χρηματοδοτηση καποιων σκοτεινων ΜΚΟ και το καθημερινο σφυροκοπημα απο τα ΜΜΕ υπερ της παγκοσμιοποιησης και του διεθνισμου τους κανουν να φαινονται πολλοι. μια βολτα στους δρομους αρκει για να δει κανεις ποσοι ειναι υπερ και ποσοι κατα. αν νομιζετε οτι οι μισοι ελληνες θελουν να μπασταρδεψουν με ισλαμιστες τα εχετε χασει εντελως.

  40. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ-ΣΟΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ “ΠΟΡΕΙΑ”.

    ΥΓ:ΧΙΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΧΙΔΑ;

  41. Και το κινημα δε πληρωνω κλασσικα σα το μαιντανο μεσα στο παρατραγουδο… Οξω ρε ομαδικος!!! Και οι διοργανωτες, και οι δεν πληρωνω (ειμαι γιατρος και κανω επανασταση..με αναρχοιδεολογια), και ο συριζα και οι συνιστωσες του συριζα, και το κκε και οι μκο, και ολο το συναφι τελοσπαντων..

    ΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΟΙ (κυριες ..)
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

    ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

  42. Kατι τετοια βλεπει η συμμορια των ξεφτιλισμενων χρυσαλητων και δειχνει το πραγματικο της προσωπο.
    Διαβαστε τα σχολια των συμμοριτων και μη κανετε εμετο, απλα μαυριστε τους στη καλπη. Ουτε μια ψηφος στους ναζι παλιανθρωπους.

    1. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΚΥΛΙΛΑ…ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΓΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΙ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΥΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΒΡΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΟΜΑΤΟΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…

    2. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ,ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΄΄ΑΝΤΙΡΑΤΡΣΗΣΤΕΣ ΄΄ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΤΕ,ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ…….ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ……..ΚΩΛΟΦΑΡΑ ,ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ

      1. Oξω απ την Ελλαδα ξεφτιλισμενε φασιστα.
        Οσο αγαπω εσενα τοσο αγασπω και το Ισλαμ.
        Ειστε μια χουφτα ανθελληνες φασιστες και πασχιζετε να γινουμε ναζι σα τη Γερμανια του 1940, χαμενο κοπος ΟΥΣΤΤΤΤ γελοιοι.

  43. Ο κάθε άπλυτος Έλληνας που είναι στη διαδήλωση έχει και από μια ΜΚΟ κατά του “ρατσισμού” και της “ξενοφοβίας” και τα κονομάει χοντρά.

  44. Δεν βλέπω στις φωτογραφίες την λουλού της ΑΝΤΑΡ-CIA, την Πετρούλα Κωνσταντίνου. Μήπως να ήταν στο κρεβάτι με το πακιστανό αγόρι της; Μήπως να χαιρόταν τον έρωτα της με τον Νιγηριανό επιβήτορα της; Μήπως να έπαιζε με το dildo της;

    1. NOMIZΩ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΟΡΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

  45. μακαρι να σας κοψουν το κεφαλι να ηρεμισω.καλα δεν βλεπουν τι γινεται αγγλια γαλλια κλπ.ε ρε γυφτοι που βριζεται τους πατριωτες σας γι αυτους προδοτεεεεεεεεςςςς.

  46. ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΙΛΑ!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!ΛΑΘΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ!ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

    1. Μποχα και σκατιλα φιλε αναδυουν οι ναζι χαβγιτες.

  47. Μέρα μεσημέρι σε όλο το κέντρο, όχι βράδυ χωμένοι στο Κωλονάκι με τα βρωμοπρεζόνια που μαζεύετε.

    1. @ 12¨50 40 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ANAΡΧΟΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ 150 ΙΣΛΑΜΟΤΑΛΙΜΠΑΝ..ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
      ΕΝΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ..
      ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΤΣΟΛΙΑ

  48. Ούτε μία ψήφο σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που γέμισαν την Αθήνα λαθρέποικους,μαζί με την θερμή υποστήριξη των ανθελλήνων αριστερών και πιθηκοειδών προδοτών τύπου Πέτρου Κωνσταντίνου(ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΕΕΡΦΑ)… θα σας αναφέρω μία ρήση του Ουίνστον Τσόρτσιλ που έλεγε: ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ”ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ”

    1. @ 12:26 Σωστός..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ όσοι υποστηρίζουν τους Λαθροεισβολείς του Ισλάμ

  49. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΥΤΟΙ

  50. Πως καταντήσανε την Ελλάδα οι προδότες και εβραιοπροσκυνημένοι… Να διαδηλώνουν στους δρόμους με θράσσος οι λαθρομετανάστες!!!!! Και το ακόμα χειρότερο υπάρχουν και Έλληνες που διαδηλώνουν μαζί τους για συμπαράσταση!! Ντρέπομαι γιαυτούς,δεν αξίζουν να λέγονται Έλληνες!!!!!

  51. Η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα μαζευτηκε.Στηνεις το 50αρι πυροβολο και θεριζεις ολα τα ορκ.

    1. Φιλε φασιστα, δικαιολογεις απολυτα το νικ σου.

      1. ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

        1. O “καθενας” φιλε δεν ειναι ναζι. Ειστε λιγοι και περιθωριοποιημενοι.

  52. Η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα μαζευτηκε.Στηνεις το 50αρι πυροβολο και θεριζεις ολα τα ορκ.

  53. κατι τετοια βλεπω και νοσταλγω τον ηχο απο τις ερπυστριες……πως καταντησαμε την ΕΛΛΑΣ ετσι…..ζουσαμε σε εναν παραδεισο και το καταντησαμε μπουρδελο….Η ΧΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ..

  54. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ .
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ
    ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ- ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

  55. Ολες οι λουγκρες και ολες οι πατσαβουρογκομενες που διψανε για οθωμανικα κολπα ηταν εκει.

    1. Πρόσφερε 50 ευρώ σε ένα πάκι και μόλις αυτός αρνήθηκε τον έβριζε

      1. Γιατί κόψατε το σχόλιο μου στο τσόλι 12:51;

  56. “…σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών -και του ΟΗΕ- οι Έλληνες στην χώρα τους θα αποτελούν μειοψηφία από το 2050, το δε 2100 θα είναι μόνον 2,5 εκατομμύρια. Θα ζουν δηλαδή σε ξένη χώρα…”
    Οι Αριστεροσκατοι διευκολυνουν το παραπανω σχεδιο … μονο
    που οι λαθρομεταναστες ισλαμιστες δεν θα ει ναι και πολυ πολυ του διαλογου αριστερα …………γιουσουφακια .

  57. Κατά τα αλλα ο Σαμαρας θα εδιωχνε τα Ισλαμοπιθηκια όταν θα επερνε την εξουσια,oπως επισης κι οτι θα εβγαζε και τις κουκουλες από τους αναρχοκουμουνιστες του Σορος. Αυτά να τα βλεπουν οι λοβοτομημενοι που ψηφισαν τον αρχιπροδοτη μασονο Σαμαρα.

  58. Ρωτηστε αριστερο-σκατιαρηδες το αφεντικο σας
    ποιο θα ειναι
    αναμεσα στα ισλαμικα λαθροορκ ………….το μελλον σας ?

  59. Εξω απο την ελλαδα τα τσακαλια της Παγκοσμιας Ταξης
    αυτοι οι αγραμματοι αριστεροτραμπουκοι με τους λαθρομεταναστες λαθροεποικους , αυτο το συνοθηλευμα που στοχος του ειναι ο αφανισμος και το ξεριζωμα ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  60. “Ο Φασισμός δεν θα περάσει”-«Κίνημα δεν πληρώνω»;;;;;;

    Βρε άι στο διάολο εβραιοαπόβλυτα του Σόρος.
    Αγάλι-αγάλι πέφτουν οι μάσκες!

    1. Σε χαλάνε γεννίτσαρε οι “Δεν Πληρώνω”..Κόβουν φράγκα από τους εγολάβους που-στηρίζουν τη συμμορία σας

      1. @ 12:53 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ..ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

  61. Βλέποντας τα σχόλια εδώ παρακάτω,υπαλληλάκο Αντωνάκη,διαπιστώνω ότι οι μέρες σου είναι μετρημένες,εσένα και των άλλων “εξ άνωθεν” διορισμένων ραββίνων της κυβερνητικής σου παρέας.Άντε βρε…και του χρόνου σπίτια σας (αν υπάρχουν,αλλιώς όλο και σε κάποια συναγωγή κατά Τελ Αβίβ μεριά θα βρείτε καταφύγιο εσύ και οι άλλοι “δημοκράτες” και “αντιρατσιστές” “πονόψυχοι” νενέκοι σου)

  62. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΙΜΕΝΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ Μ.Κ.Ο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

  63. Ζήτω η Ελλάδα.. Ζήτω η Ορθοδοξία… Ζήτω η Χρυσή Αυγή..

  64. Έλα παιδιά,για να ρίχνουμε σιγά-σιγά και το άλλο μου σχόλιο..έλα πάμε

  65. Απελαστε τον μισελληνισμο απο τα ελληνοφωνα σκυλια ,αυτους τους υπηρετες της Νεας Ταξης . Ουτε στην αθηνα ουτε πουθενα απελαστε αυτα τα διεθνιστικα σκυλια.

  66. Σκατοαριστεροι στην υπηρεσια της παγκοσμιοποιησης
    εθελοδουλοι λακεδες , κομπλεξικοι και αγραμματοι,
    μισελληνες σπρωχνουν τους δουλους τους και τους χρησιμοποιουν κατα το δοκουν
    βασταζοι των αμερικανικων συμφεροντων , της πλουτοκρατιας και της μιντιοκρατιας. αυτοι ειναι οι λεγομενοι ….. σκατοαριστεροι η και …..παπαρηδες η κλαμπανιορες.

  67. Πω πω,μαυρισε ο τοπος!!!!!Πρωτη μου φορα βλεπω να κανουν διαδηλωση ολες οι αγαμητες των Αθηνων!!!!Καημενοι Αθηναιοι…Ισλαμαμπαντ γινατε…

  68. Μόνο τα σχόλια να δει κανείς παρακάτω,καταλαβαίνεις υπαλληλάκο Αντωνάκη ότι μετράς μέρες,εσύ και οι υπόλοιποι “πονόψυχοι”,”αντιρατσιστές” “δημοκράτες”ραββίνοι της παρέας σου…Άντε βρε..και του χρόνου σπίτι σου (αν υπάρχει μέχρι τότε..αλλιώς..όλο και σε κάποια συναγωγή θα βρεις καταφύγιο κατά Τελ Αβίβ μεριά)

  69. Μετά από αυτές τις εικόνες ο καθένας ας κάνει το καθήκον του στις εκλογές και ας ψηφίσει κόμματα που είναι πατριωτικά. Οι ξένοι να φύγουν και αν έχουν πρόβλημα οι Συριζαίοι και όσοι τους υποστηρίζουν να πάνε μαζί τους. Να δούμε πόσο εύκολα θα σηκώσουν σε αφγανοπακιστάν πανώ να ζητήσουν την νομοιμοποίησή τους και μετά τα λέμε. Να υπάρχει και κάμερα για να δούμε το στυλιάρι που θα φάνε. Άντε στο δι…..λο με τα κάθε λογής πιθήκια.

  70. ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    ΕΞΩ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝ
    ΕΞΩΩΩ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ

    1. @ 10¨30 Κάποια στιγμή ο ανθέλληνας Κων/νου του Ανταρσυα θα δικαστεί για εσχάτη προδοσία και θα σαπίσει στη φυλακή..

  71. ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΝ (ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ “GOLDEN DOWN”) TO ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ (ΚΙ ΑΥΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ (ΒΛ. ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ) Η ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ (ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ!

    1. @ 10:30 Κόψε τα ληγμένα.Κάνουν κακό στον εγκέφαλο..

  72. Όταν κάποια μέρα θα βιάζουν τις μάνες σας,τις αδερφές σας και τις γυναίκες σας καταμεσίς του δρόμου τα “αδέρφια” σας, όπως τους αποκαλείτε τους ισλαμολαθραίους,εσείς να τους βαράτε παλαμάκια,κι ύστερα να περάστε από το ταμείο του Κ.Ι.Σ να πληρωθείτε…δασκαλεμένα Ελληνόφωνα υπαλληλάκια του ΧΑΡΡΙΣ

  73. Παράνομοι σκατόδερμοι κάνουν επίδειξη δύναμης σε ξένη χώρα.
    Όταν θα ξαναλειτουργήσουν όμως οι νόμοι την γάμησαν….

  74. Ξυπνήστε αδέρφια Έλληνες! Δείτε πως κατάτησαν την ένδοξη Ελλάδα μας οι πράκτορες της CIA όπως ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡ-CIA, οι ανθέλληνες λαθρολάγνοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ και οι μαριονέτες δοσίλογοι της συγκυβέρνησης που ξεπουλούν την χώρα μας και δολοφονούν τους Έλληνες μέσω των χρεών, της ανεργίας και της εξαθλίωσης!
    Ξυπνήστε αδέρφια Έλληνες! Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω! Πρέπει να αγωνιστούμε όπως το έκαναν για μας οι πρόγονοί μας επί αιώνες αιώνων και έδωσαν το αίμα και τη ζωή τους!

    Ξυπνήστε αδέρφια Έλληνες!!

  75. οταν θα ερθει η χ.α στα πραγματα και πολυ γρηγορα το βλεπω,τα πανω θα σασ τα βαλουνε εκει που ξερετε.

  76. Καημένη Ελλάδα πως σε κατάντησαν.
    Κάθε μέρα που περνά τα πράγματα γίνονται χειρότερα θα πρέπει να αγωνιστούμε όλοι για να φύγει η σαπίλα και να ξεβρομίσει ο τόπος.
    Ούτε μία ψήφο στα ρεμάλια του Συνταγματικού τόξου.

  77. αυτοι ολοι δεν ειναι αντιρατσιστες ουτε αντιφασιστες(ουτε καν ξερουν τι σημαινουν αυτες οι λεξεις), ειναι τσιρακια του μνημονιου και της συγκυβερνησης και φυσικα των αρχοντων του κοσμου τουτου

  78. Η νεολαία της Ελλάδας που “αντιστάθηκε” και παρέδωσε στους Εβραίους την χώρα φεύγοντας στο εξωτερικό για το “καλύτερο” μέλλον μιςα και οι υπόλοιποι που έμειναν το 5% ηταν οι μ@λ@κες..;
    Καφεδάκι,καναπές άντε και λίγο Wi-fi Σαμαρά και κομπλέ πάμε μπροστά αντιστεκόμαστε.

  79. στο πακισταν γιατι δεν ειναι αντιρατσιστες ? εκει μαλλον ειναι ρατσιστες μεταξυ τους .αντε μου στο διαολο μας εχετε μαγαρισει τις γυναικες , μας εχετε σκοτωσει ζωα με το σκατενιο χρωμα

  80. ΤΟ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ…….

    1. Kι εγω σου λεω οτι ανεκαθεν ησουν… Οι ρατσιστες εχουν αυτο το μικροβιο στο αιμα τους. Αλλωστε ειναι σχεδον αδυνατο να θεραπευτουν.

      1. @ 10:14 ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..
        ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
        ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΡΑΤΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ..
        ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΩΣ ΜΟΥΓΚΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ.
        ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ,ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΩΝ..ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ..ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
        ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

        1. @ 10:26 Στην άπλυτη SYRIZOΛουλού λείπει μάλλον ο πακιστανός εραστής της..

        2. Aντε πεθανε ρε ξεφτιλισμεερ αβνθεςλληνα, ποπυθ θα βνγακλειθς κα γλωσσα τιποτενιε γερμανοτσολια

        3. Aντε πεθανε ρε ξεφτιλισμενε ανθελληνα, που θα βγαλεις και γλωσσα τιποτενιε γερμανοτσολια

      2. Βρε αντε και συνουσιασου με τον Πακιστανο εραστη σου βρωμοκωλε.

      3. Εγώ σου λέω πως ανέκαθεν ήσουν…ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!Οι ανθέλληνες έχουν αυτό το μικρόβιο στο αίμα τους!Άλλωστε είναι σχεδόν(λέμε τώρα)αδύνατον να θεραπευτούν!
        Υ.Γ. Άσε με να μαντέψω…Καπιταλόσκυλο βορείων προαστίων είσαι σύντροφε;

        1. Φιλε εγω ειμαι βερος Ελληνας και πατριωτης, εσυ γερμανοτσολιας και θαυμαστης του Χιτλερ. Αυτη ειναι η διαφορα μας.
          Εσυ και το συναφι σου δε πρεπει να λεγεστε ελληνες. Αλλωστε μια ζωη θα ειστε στο περιθωριο, οσο κι αν σας σπρωχνει το συστημα που υπηρετειτε.
          ΥΓ. Δεν ειμαι κκε.

          1. Κατ’αρχάς ΔΕΝ είμαι φίλος σου,ούτε εσύ δικός μου.Από ‘κει και πέρα,για το ότι είσαι Έλληνας και πατριώτης δεν αντιλέγω,άλλωστε και οι προσκυνημένοι,Έλληνες ήταν και ήθελαν την πατρίδα υπό την κατοχή των μωαμεθανών(συμφέροντα βλέπεις)!
            ‘Οσον αφορά εμένα και το σινάφι μου,που λες,μου θύμησες πάλι τους προσκυνημένους,οι οποίοι έλεγαν για τους επαναστατημένους Έλληνες ότι ήταν τρελοί,ξυπόλητοι,τρομοκράτες κ.α.(τα ίδια συμφέροντα βλέπεις).
            Για το γερμανοτσολιάς και τα συναφή,αφ’ενός κοίτα το όνομα που διάλεξες,αφ’ετέρου κάτσε στα τέσσερα,μαζί με τον σαμαρά και όλους τους άλλους “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ”!
            Υ.Γ.1) Δεν είπα ότι είσαι κκε,είπα ότι είσαι καπιταλόσκυλο βορείων προαστίων,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ!
            Υ.Γ.2) Δεν είπα ότι είσαι κκε,άλλωστε οι ανθέλληνες και προδότες δεν έχουν κόμμα
            Υ.Γ.3) Η διαφορά μας έγκειται στο ότι εγώ αγαπώ αυτό που ήμουν,είμαι και θα παραμείνω,ως Έλληνας.Εσύ απ’την άλλη,μισείς το ίδιο σου το “είναι”,τις ρίζες σου,την ιστορία σου,την διαδρομή σου μέσα στα βάθη των αιώνων,το αίμα σου!

  81. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ…

  82. Αλλάξτε τον τίτλο σε…

    Η Άλωσις της …..Αθήνας του Περικλέους !

    Άι στο διάολο βραδιάτικα !

    Θέλατε δεν θέλατε …μου την χαλάσατε την βραδιά !!!

    Στράτος Δ

  83. ΑΑΑ!!! Ποιότητας τα πανό των σύγχρονων σκλάβων, ποιός τα πληρώνει αυτά?
    Ποιοί είναι αυτοί που εποφελούντε απο τους ομολογουμένος ταλαιπωρημένους ανθρώπους;
    Μάλλον οι αντιφασίστες….

  84. Θα ήθελα να δω ένα πανό,με το οποίο θα ζητούσαν την τιμωρία τον λαθρομεταναστών,οι οποίοι δολοφόνησαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ Έλληνες!Αλλά αυτό,μάλλον,δεν θα ήταν “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ”.
    Θα ήθελα επίσης να δω ένα πανό υπέρ του νόμου,ώστε να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες,οι οποίοι διαμένουν,με το έτσι θέλω(ΑΚΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ),στην Ελλάδα!Αλλά,μάλλον,ούτε αυτό δεν θα ήταν “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ”!
    Το πανό της ΚΕΕΡΦΑ με το “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ” είναι τόσο οξύμωρο,ώστε ακόμη και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα,σήκωσε τα χέρια ψηλά!!!
    Υ.Γ.1)Δίποδα ανθρωποειδή υποπροϊόντα
    Υ.Γ.2)ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!!!

  85. Τί εικόνες φρίκης είναι αυτές. Κατάντησαν την πατρίδα μας Ισλαμπαμπάντ. Δε νομίζω να υπάρχει χώρα στον κόσμο που να την πολεμούν και να τη μισούν τόσοι πολλοί γηγενείς προδότες.

  86. Δεν θα καταφερουν να τρομοκρατησουν τους Ελληνες οι ισλαμοφασιστες και οι γενιτσαροι που παριστανουν τους αντιρατσιστες..Εξω οι ξενοι

  87. ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ

  88. Ο Τουρκόσπορος Κων/νου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που κρύβετε όταν αλλοδαποί ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ εγκληματούν δολοφονικά εναντίων των ελλήνων?
    Γιατί δεν καταδικάζει ΠΟΤΕ τους αλλοδαπούς ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ που χτυπάνε και δολοφονούν άγρια ηλικιωμένους έλληνες πολίτες?
    ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ

  89. ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΑΝΤΑΡΣΥΑ..ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ..ΟΥΣΤΤΤΤΤ

  90. ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…-ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!

    1. @ 8:00 ΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ “ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ” ΛΟΥΛΟΥ.
      ΛΟΥΛΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΑΙ..
      ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΑΚΙ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ..
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ
      ΑΠΛΥΤΕ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ

    2. Φυσικά και μας τσούζει. Δεν θέλουμε να βλέπουμε αυτό το άθλιο τριτοκοσμικό γυφτοπάζαρο. Αν ήσουν Έλληνας θα μας καταλάβαινες.

    3. ΚΙ ΕΔΩ ΒΡΕ ΤΡΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ;ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;;ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΒΡΕΣ ΚΑΝΑ ΧΟΜΠΙ.Η Μ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ!!!

    4. Ο κωλος σου σε τσουζει πακιστανογλεντη.

  91. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ 95 % ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ 5 % ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΕΙΑ
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΑ !!!!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

  92. ποιος πληρωνει τα εξοδα των πακιστανων γονιων τοσο καιρο?? μηπως το κερφα με τις επιδιτησεις που παιρνει?? τι στοχο εχουν ολοι αυτοι οι ρημαδιασμενοι που ειναι εδω και γιατι τους υποκινει ο κωνσταντινου??

  93. Μου κανει εντυπωση που βλεπω Ελληνιδες στην πορεια αυτη.δεν ξερουν οτι οι μουσουλμανοι τις γυναικες τις κακοποιουν και τις εχουν για γ κατηγοριας ανθρωπους και το κακο ειναι οτι αν πλυθυνουν αυτοι οι ισλαμικοι χιμπαντζηδες θα θελουν να επιβαλλουν και τη σαρια.Η Σουηδια εχει το μεγαλυτερο ποσοστο βιασμων γυναικων στην Ευρωπη και ολοι οι βιασμοι σχεδον γινονται απο ισλαμικα αποβρασματα

  94. ΑΠΛΥΤΟΙ, ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΑΙΣ, ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ, ΓΚΕΪ, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΗ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ. ΑΠΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ.

  95. Aλλα λέει η πιάτσα που ξέρει πιο καλά και έγκυρότερα από μας:
    Έμπορος ναρκωτικών ήταν το θύμα και τους είχε δώσει νοθευμένη με άχνη πρέζα (όπως αυτή που ανέφεραν στις υποκλαπείσες συνομιλίες τους ο Αλβανός έμπορας και ο διοικητής της… Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου). Φυσικά, αυτό δεν το λένε οι δολοφόνοι, γιατί είναι “φόνος εκ προμελέτης”, ενώ, τώρα, “εν βρασμώ ψυχής”, δηλαδή ΟΧΙ ισόβια.

  96. προδοτες και σκουπιδια μας εχουν κατακλυσει…….συντομα θα πολλαπλασιαστουν και θα μας πνιξουν απο τη βρωμα και απλυσια τους.Πατηστε τα κεφαλια καθε κατσαριδας που συναντατε ειναι ο μονος δρομος για να επιβιωσουμε πλεον στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  97. Τόσες αυτοκτονίες συν-Ελλήνων μας και δεν βγήκαν να διαδηλώσουν… α ρεεεεε! Κρεμάλα όλοι οι ανθέλληνες. Όσο για τους βαρβάρους, εδώ έχουμε και τη Χρυσή Αυγή αν δεν τους αρέσει ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  98. ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ.
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.(ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ)
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ-ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ-ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ-ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ-ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.
    ΠΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΘΟΣ.
    ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΕΝ ΤΕΛΕΙ….ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤ?
    ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ?
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

  99. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΞΕΧΑΣΤΕΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ

  100. Τώρα στα χέρια τους κρατάνε σακίδια και πανό. Σε λίγα χρόνια θα κρατάνε τα κεφάλια μας. ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ..ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.. ΟΥΣΤ..!!!!

  101. Ισλαμοφασιστες και γενιτσαροι , δεν θα καταφερετε να τρομοκρατησετε τους Ελληνες..Εξω οι ξενοι εισβολεις και οι δοσιλογοι που τους υποστηριζουν.

  102. Φάτε μαλάκες στη μάπα πακιστανική κοινότητα, που αύριο θα εξελιχθεί σε μειονότητα.
    Μέχρι να γίνετε εσείς μειονότητα και να σας κόψουν τα λαρύγγια.
    Α ρε Ελλαδίτσα, πώς σε καταντήσανε…

  103. Ρε τα λέσια τους ανθέλληνες, όπου δούν σκούρο και άραχνο αμέσως να τον πάρουν…
    Επειδή είναι αυτοί αδερφές και έχουν ανάγκη να βρίσκουν κανένα να τους πηδάει ας πάει στα κομμάτια η χώρα και ο υπόλοιπος πλυθησμός, να γίνει πακιστάν να γουστάρουν τριτοκοσμική κουλτούρα.

  104. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΠΑΖΕΙ!

    ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΠΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΗΚΑΝ….ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΩΡΑ!

    ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΟΤΙ Η Χ.Α ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!

  105. α ρε ελλαδα πως καταντησες,στρατιες βαρβαρων εχουν εισβαλει στο εδαφος σου χωρις να πεσει τουφεκια!!
    Μπορει καποιος εχεφρων να μας πει τι δουλεια εχουν ολα αυτα τα στιφη στην ελλαδα?

  106. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ>ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΜΚΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΝΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΕΙΔΗ.

  107. …άντε λοιπόν ρε ανθέλληνες ..μην αργείτε άλλο …φτιάχτε τους και εδώ το τέμενος ή καλύτερα τα τεμένη τους, ώστε τελικά οι σφηκοφωλιές αυτές να αποτελέσουν την μήτρα του μίσους που ήθελε πάντα θα μας καταστρέψει. Άλλωστε αυτό πάντα δεν ήθελαν και οι ήρωές μας; Γι αυτό ακριβώς δεν πολέμησαν Κολοκοτρώνης Καραισκάκης και τόσοι τόσοι άλλοι; Άσε που μ’ αυτό θα τελειώσετε και με το γεγονός του Δούρειου Ίππου. Γιατί; Μα γιατί εσείς θα καινοτομήσετε. Τότε οι Δαναοί έφτιαξαν τον Δούρειο Ίππο και τον έδωσαν έτοιμο …δεν έβαλαν τους Τρώες να τον φτιάξουν μόνοι τους. Ήξεραν ότι ήταν χαζοί αλλά όχι πια και τόσο. Εσείς όμως ρε μπαγάσηδες του περάσατε στη χαζομάρα ..οπότε δικαίως λοιπόν θα φέρετε τον τίτλο του πλέον πανίβλακα homo sapiens όλων των εποχών.
    Οι τούρκοι μας στέλνουν καραβιές τους ισλαμιστές και θα σας κόβει ούτε δράμι για να καταλάβετε το γιατί. Είναι σα να σας δίνουν λυκάκια και σεις να νομίζετε πως σα θα μεγαλώσουν θα γίνουν τα καλύτερα λυκόσκυλα και θα σας φυλάνε. Ζωντόβολα ..έ ζωντόβολα ..σε σας το λέω ρε ..σε σας που πληρώνετε για όλα αυτά τα αμέτρητα και ακριβοπληρωμένα πλακάτ που κουβαλάνε όλοι αυτοί “οι φτωχοί” ..μη κοιτάτε αλλού …για δείτε εδώ ένα δείγμα του πόσο καλα που είναι αυτά τα λυκόσκυλα που προσκαλείτε όλο χαρά και που νομίζετε πως είναι άκακα αρνάκια και πως θα παίζουν τα παιδάκια σας μαζί τους: — ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ σκληρές ΕΙΚΟΝΕΣ! — (1) https://www.makeleio.gr/?p=72837 και(2) https://www.makeleio.gr/?p=73678 και δείτε και αυτό εδώ https://www.makeleio.gr/?p=73576 μπας και ξεστραβωθείτε επί τέλους, που νομίζετε κιόλας πως εσείς θα τους τη γλυτώσετε ..αλλά είπαμε …τόσο σας κόβει, τόσο λέτε και άλλο τόσο και ακόμα λιγότερο πράττετε …άνοοι ..έεεε άνοοι.

  108. Βρε άντε γ@μηθείτε έχετε κουκουκλώσει τα πάντα κομμουνιστές και ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ !
    Είναι δυνατόν να θέλω να βοηθήσω σε αυτήν την προσπάθεια του “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” και βλέπω ότι οι άνθρωποι είναι όλοι τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ !
    Να λαμβάνουν μέρος σε αντιρατσιστικές εδηλώσεις αυτές που στήνονται στην Ελλάδα από ξένα κέντρα εξουσίας !
    ΟΥΤΣ από εδώ !

    Θα κάνουμε δικό μας κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ακομμάτιστο και χωρίς ιδεολογία !

    1. Τώρα το κατάλαβες για το δεν πληρώνω. Όταν κάποιος πήγε μαζί τους στα διόδια με Ελληνική σημαία έφαγε ξύλο! Είναι Συριζαίοι και άλλοι ακροαριστεροί που θέλουν να καπελώσουν τα πάντα. Βέβαια αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία να δεις πόσο καλοί θα είναι οι εργολάβοι με τα διόδια μια και τότε οι μίζες θα πηγαίνουν στις τσέπες των επαναστατών.

    2. ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ “ΠΕΣΕΙ”…
      ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ!!!

  109. Αυτοί είναι οι αντιφασίστες λαθρομετανάστες,gay και ψευτόμαγκες.

Comments are closed.