Τρένο εκτροχιάστηκε καθώς έφτανε στο σταθμό του διεθνούς αεροδρομίου O’Hare του Σικάγου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πάνω από 30 άνθρωποι.
Εξ αυτών τέσσερις επιβάτες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία χωρίς όμως η κατάσταση τους να εκπέμπει κίνδυνο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Chicago Tribune.
Ο αποτελούμενος από οκτώ βαγόνια συρμός εκτροχιάστηκε. Τα δύο πρώτα βαγόνια του τρένου έφτασαν μέχρι τις κυλιόμενες σκάλες. «Το τρένο στην πραγματικότητα σκαρφάλωσε πάνω στην τελευταία στάση, «πήδηξε την πλατφόρμα» και στη συνέχεια ανέβηκε τις κυλιόμενες σκάλες» ανέφερε αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό NBC.
Ουσιαστικά το τρένο σφηνώθηκε στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας, ενώ για να αφαιρεθεί από εκείνο το σημείο, σύμφωνα με εκπρόσωπος της αρχής μεταφορών του Σικάγου θα πρέπει να κομματιαστεί.