Η Lady Gaga έγινε και σκηνοθέτης! Έβαλε στο videoclip της τον Ιησού και τον Γκάντυ

Κοινοποίηση:
gaga263

Οι πολυάριθμοι θαυμαστές της ανέμεναν με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα του τρίτου single από το καινούριο της δίσκο και αυτό δεν άργησε…Μάλιστα και για να τους ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο, η ίδια, υπογράφει και τη σκηνοθεσία του διάρκειας 12 λεπτών βιντεοκλίπ.
Ο τίτλος της… μικρού μήκους ταινίας της εκκεντρικής σταρ της μουσικής, είναι «G.U.Y.» από τα αρχικά των λέξεων «Girl Under You».
Στην κολοσσιαία υπερπαραγωγή της Gaga συμπρωταγωνιστούν στο πλάι της, από τον… Ιησού και τον Γκάντι, μέχρι ο John Lennon και ο Michael Jackson, μαζί με πολλούς διάσημους της εποχής μας, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Καλιφόρνια

Το βίντεο, όπως ήταν φυσικό είναι από τα πιο προβεβλημένα στο διαδίκτυο, με τους επισκέπτες που το έχουν δει μέχρι τώρα, να ξεπερνάνε τα 7 εκατομμύρια άτομα σε μόλις δύο μέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έχω «καταθέσεις» για τις τρύπες της….

  2. Όλες αυτές τις πατσαβούρες τις προωθούν για να χαλάνε τη νεολαία και να βλαστημούν τον Ιησού Χριστό.

  3. Όλη η »καριέρα» της είναι βασισμένη στην ανωμαλία. Νεοταξίτικα σκουπίδια όλα αυτά.

  4. ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΚΕΙ, ψυχανωμαλο ψωνιο, ΕΚΤΡΩΜΑ σκουληκιασμενο, σκουπίδι.

Comments are closed.