Πρώτη ανάρτηση 4 Απριλίου 18.32
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες ο Παπανδρέου είπε: «Η δήλωσή μου ισχύει».
Kαι πρόσθεσε:
«Εκλογικοί κύκλοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και ο λαϊκισμός δεν μπορεί να κερδίζει πάντα, αν υπερασπιζόμαστε με θάρρος αυτό που πιστεύουμε». Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω. Δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία. Θέλω να δω την Ελλάδα να πετυχαίνει».
Μιλώντας στο συνέδριο της γνωστής δεξαμενής σκέψης CEPS ο Παπανδρέου είπε: «Η Ελλάδα δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα της ευρωζώνης».
Μίλησε για την πρωτοφανή πρόοδο που έχει επιτύχει η χώρα τα τέσσερα τελευταία χρόνια τόσο σε δημοσιονομικό όσο και σε διαρθρωτικό επίπεδο.
Τόνισε ότι η ΕΕ θα έπρεπε εξαρχής να έχει παρέμβει προκειμένου να πείσει τις αγορές ότι δεν υπήρχε ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και να διασφαλίσει μια ομαλότερη πορεία ανάκαμψης της χώρας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η λιτότητα που επιβλήθηκε στη χώρα δεν συνοδεύτηκε από τις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις
Διαβάστε επίσης:
Κάπως έτσι εκπληρώνονται τα μισά γεγονότα των προφητειών του Παϊσιου και του Κοσμά του Αιτωλού.
Ώρα για ακυβερνησία και ύστερα ο Θεός βοηθός…
Προσεχώς το βίντεο με τη συνομιλία Κασιδιάρη-Τζέφρι όπου ο τελευταίος θα αποκαλύπτει πόσο μεγάλες είναι οι μερίδες που κατεβάζει ο Χοντρός κάθε μέρα.
μίλησε το αβάφτιστο;;;;
Τζέφρι στον χοντρό:
-«Πάρε τα λεφτά και τρέχαααααα»!
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΑΜΑΡΑ/ΤΖΕΦΡΙ/ΧΟΝΤΡΟΥ/ΛΑΔΙΑΡΗΔΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΞΑΦΝΙΚΑ?
Ή ΑΛΛΞΕ ΑΓΩΓΗ?
ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !! ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ , ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ?? ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ, ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ….!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
παρε δρομο χονδρομαλακα δεν σε θελουμε!