Ένα ακόμη βίντεο, από την ακατάσχετη μπουρδολογία Σκοπιανών Ακαδημαϊκών, εναντίον της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, η γραφική λέγεται Angelina Markus και είναι καθηγήτρια φιλοσοφίας στη σύνταξη.
Δείτε το αν είστε ήρεμος σχετικά χαρακτήρας:
Ένα ακόμη βίντεο, από την ακατάσχετη μπουρδολογία Σκοπιανών Ακαδημαϊκών, εναντίον της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, η γραφική λέγεται Angelina Markus και είναι καθηγήτρια φιλοσοφίας στη σύνταξη.
Δείτε το αν είστε ήρεμος σχετικά χαρακτήρας:
Comments are closed.
Μωρη σκατοκαριολογρια απο που και που εισαι Μακεδονιτισσα που κατεβηκες εκι που κατεβηκες το 1600 ΜΧ δε φταιτε εσεις οι μαλακες οι πολιτικοι μας φταινε…ενα ντου θελετε καριολια να σας εξαφανησουμε απο προσωπου γης.
Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΛΕΙΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ.
Γιατί ασχολούμαστε με τέρταλα και σκουπίδια. Είναι ανάξια λόγου.
ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Ο ΣΥΡΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ !!!!!! ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΝΚΟΤΟ ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΙΔΗ ΟΠΟΥ ΝΑΝΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ !
ΑΝ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΥ Ε.Σ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ «ΧΩΡΑ» ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ!
Εδω τα λενε μεσα στην χωρα μας οι συριζαιοι και η ρεπουση , και αντι να τους τσακισουμε τους αφηνουμε ανεξελεγκτους , αυτη η κολογρια σας πειραξε ?
Ειχα συναντησει μια γιαγια στη Κορινθο πριν πολλα χρονια που την φωναζαν Μαντισα, Σοφη η και Αγία! Την παρακάλεσα ευλαβικά να μου δώσει λίγη απο τη σοφία της και μου είπε επαρκιβώς:
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ 15ου ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΩΝΤΑΣ ΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.
Περαστικα στην ανιστορητη σκοπιανη γρια!
ΥΓ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ???ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ??? ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΕΛΛΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!!
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΄΄ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΡΕΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!
Αν είναι αυτή καθηγήτρια εγώ είμαι ο πάπας…
Εμείς τους δώσαμ το δικαίωμα να τα λένε αυτά! Αν τους κόβαμε το βήχα από την αρχή θα το βουλώναν!
ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΣΑΤΣΑ, ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ …
ΑΦΟΥ ΕΙΠΕΜΕ ΡΕ ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!
Νούμερο της Πάνια,είναι;
ΓΙΑΓΙΑ, ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ !! ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΙΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ !! ΓΙΑ ΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΛΑΣ ??? ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΙΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ Β΄ΠΠ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΤΟΣ !!
ΚΑΛΑ Η ΑΧΛΑΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΚΑΥΣΤΗΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ;ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΕΡΝΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΒΑΛΑΝΕ;ΕΛΕΟΣ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΕΣΤΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
να προσαρτηθει αυτο το κρατιδιο στην ελλαδα…..ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ….ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…
ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Έννοείται,οτι… «κατέβασα» μπινελίκια.
Δεν έχουν ούτε ιερό,ούτε όσιο.
Βέβαια,γνωρίζουμε πολύ καλά,απο που και
απο ποιούς,εκπορεύονται.
Λεπριασμένες λέρες και-με όλη τη σημασία της λέξης-
μορφώματα,πραγματικά,σας λυπάμαι.
Ή Ιστορία των Έλλήνων,έχει «καταγραφεί» στο «σκληρό
δίσκο»,της Συμπαντικής Βιβλιοθήκης.
Όσες βιβλιοθήκες και αν κάψετε,όσο κι΄αν προσπαθείτε
-διαχρονικά-να την διαστρεβλώσετε,δεν θα τα καταφέρετε.
Άράξτε λοιπόν στα κιλά σας,κομπλεξικά ανθρωποειδή υβρίδια,
γιατί καλή η καρτερικότητα,αλλά καλό και το… παραμάζωμα.
Το ζητάει το dna σας ….λεπριασμένοι….περιπλανώμενοι.
ώστε να μην τους πάρουμε
όλους-μα όλους-παραμάζωμα.
ναι και φτυναμε τα κουκούτσια στην μούρη της .Κοψε φάτσα βγάλε συμπέρασμα
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ…Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ…ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΗΛΙΚΩΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ..
Γιαγιάκα τράβα μάζεψε τον παππού σου που δεν έχει αφήσει φοιτήτρια για φοιτήτρια στη σχολή σου κι άσε τις συνεντεύξεις.