Ο άτυχος άντρας ξεψύχησε πεσμένος στον δρόμο. Ήταν το βράδυ της Δευτέρας στην 108η χ/θ της ΠΑΘΕ (ρεύμα προς Αθήνα), στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, όταν φορτηγό που οδηγούσε 53χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 47χρονο.
Ο άτυχος άντρας έπεσε βαριά χτυπημένος στον δρόμο ενώ περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία. Όπως μεταδίδει το viotianews.gr o οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και μετά από άμεσες και επιστάμενες έρευνες, εντοπίστηκε το όχημα σήμερα περίπου στις 01:20΄τα ξημερώματα στον κόμβο του Σχηματαρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας και συνελήφθη ο 53χρονος.
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.
Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά το πέρας των ερευνών, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών