Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, την «Επίμονη Διαταραχή Διέγερσης των Γεννητικών Οργάνων».
Ο λόγος για την 24χρονη Amanda Gryce από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, που μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για την ιδιαιτερότητά της αλλά και τις ντροπιαστικές στιγμές στην καθημερινότητά της.
«Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο, είναι σαν ένα βασανιστήριο. Ζω με αυτό από τότε που ήμουν 6 ετών. Μπορεί να μου συμβεί οπουδήποτε και μερικές φορές μπορεί να είναι και συνεχόμενο. Είτε βρίσκομαι σε δημόσιο χώρο είτε μαζί με φίλους είναι αρκετά ντροπιαστικό» δήλωσε στην βρετανική dailymail.
Οι ανεξέλεγκτοι οργασμοί την έχουν φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση κυρίως σε περιπτώσεις που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.
«Μέσα μου με σκοτώνει και για να αποφύγω τα βλέμματα, χαμογελώ ευγενικά και κάνω πως δεν συμβαίνει τίποτα» δηλωσε χαρακτηριστικά η νεαρή από την Φλόριντα, και προσθέτει πως αρχικά οι γιατροί δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν την ασθένεια και να την θεραπεύσουν.
Η επαφή της, όμως, με τον ειδικό επιστήμονα Dr Robert Echenberg, τις έδωσε ελπίδες, αφού η θεραπεία μπορεί να αναισθητοποιεί τις περιοχές αυτές και να μειώνεται η συχνότητα των οργασμών σε συνδυασμό με ασκήσεις γυμναστικής όπως streching και διαλογισμό.
Παρά ταύτα, η ζωή της χαμογέλασε και η ασθένεια δεν στάθηκε εμπόδιο στα προσωπικά της, αφού γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Stuart Triplett. Ο νεαρός 22χρονος είχε αρχικά άγνοια για το πρόβλημα της Amanda, η οποία αρχικά δυσκολεύτηκε να το μοιραστεί μαζί του.
Μολονότι η γνωριμία τους έγινε πριν από 7 μήνες μέσω μίας ιστοσελίδας γνωριμιών, στέκεται σαν βράχος δίπλα της και είναι εκείνος που την προστατεύει.
Στα @@ μας και δυο αυγα Τουρκιας απο αλανιαρη κοκορα
Ρε τι κανει ο κοσμος για να γινει γνωστος