Σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για τη χώρα, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούν απλά μία δύναμη αποτροπής, αλλά μια ισχυρή δύναμη για όποιον αποτολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ο Ελληνικός Στρατός και τα στελέχη του, με υψηλό αίσθημα ευθύνης διατηρούν στον ύψιστο βαθμό την επιχειρησιακή ετοιμότητα και ικανότητά τους.
Το υψηλό φρόνημα, η αποφασιστικότητα και η αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων δίνουν κουράγιο στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και μας γεμίζουν όλους με περηφάνια.
Στέλνουν παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας αλλά κυρίως ασφάλειας προς τους Έλληνες και μήνυμα προς οποιονδήποτε επιχειρήσει να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο youtube το 2013 αλλά είναι πάντα επίκαιρο! Αυτούς που μας στέρησαν να χειροκροτούμε και να καμαρώνουμε στις Εθνικές μας παρελάσεις, ας τους καμαρώσουμε τουλάχιστον μέσα από εδώ…
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις να δισώζουν το γόητρο του Ελληνισμού πού και πού, αλλά μέχρι πότε; Οι προδότες και οι ηλίθιοι αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.
Εμενα κατι μου λεει πως η εορτη της 28η Οκτωβριου θα ειναι καπως διαφορετικη, χμμ;; Γιατι αραγε;;
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
Εχω δει διαφορα στο γιουτουμπ αυτο πραγματι ειναι πιο πληρες με δυνατο ρυθμο……ρυθμο Γαλανολευκο.
Η λατρευτη Πατριδα μας ειναι οτι πιο τιμιοτερο εχει ο Ελληνας…..
Οπως λεει και το τραγουδι του Ν.Γκατσου..
«…Κριτης κ’ Αφεντης ειν’ο Θεος και Δραγουμανος του ο Λαος…»
Μανώλης Μητσιάς – Τσάμικος (Χατζηδάκις – Γκάτσος)
http://www.youtube.com/watch?v=ihgoxPjZOCU
“Μητρός τε και Πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς”
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ