Τρίκαλα: Αστυνομικός… για όσκαρ εντιμότητας – Μπήκε στην τράπεζα με επιταγή και άφησε άφωνους τους πάντες!

Κοινοποίηση:
astynomia-peripoliko

Σκηνές πρωτοφανείς για τους υπαλλήλους και τους πελάτες της τράπεζας, με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό…

Μια πράξη εντιμότητας, σε μια δύσκολη εποχή από Τρικαλινό αστυνομικό που βρήκε και παρέδωσε στη τράπεζα επιταγή 2.500 €, αποτελεί από χθες (06-05-2014) κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, όταν νεαρός άντρας (αστυνομικός όπως αποδείχθηκε αργότερα) προσήλθε σε κεντρική τράπεζα της πόλης προσκομίζοντας μια επιταγή που είχε βρει νωρίτερα, όντας εκτός υπηρεσίας, στη γέφυρα του παλιού ΚΤΕΛ.

Ζήτησε από τη διεύθυνση της τράπεζας να ειδοποιηθεί η δικαιούχος και παρέμεινε εκεί μέχρι η ίδια να προσέλθει και να την παραλάβει. Η τελευταία έφτασε αναστατωμένη στη τράπεζα ευχαριστώντας τον άνθρωπο που βρήκε την επιταγή και την έβγαλε από μια εξαιρετικά δυσάρεστη θέση.

Η επιταγή ύψους 2.500€ ήταν υπογεγραμμένη και θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να την εισπράξει. Αυτό και μόνο κάνει ακόμη σπουδαιότερη τη πράξη και αποδεικνύει το ήθος των αντρών που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. μη γραφετε οτι ναι,,οταν την εχει υπογραψει ο τελευταιος δικαιουχος την εισπρατει ο οποιοσδηποτε,χωρις ταυτοποιηση στοιχειων..

  2. 1on ENAS KOYKOS DEN FERNEI THN ANOIJH KAI
    2on ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ.
    3ον ΟΠΩΣ ΠΑΝΑΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΨΙΛΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ…

  3. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ….

  4. Δεν μπορούσε να την εισπράξει ….
    Θέλει ταυτότητα και αμέσως θα τον βρήκαν ..
    Μην τους κάνουμε όλους Άγιους

  5. Oταν εξαργυρωνεις επιταγης δε δινεις τα στοιχεια σου?

  6. ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ! χαχα ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ..

Comments are closed.