Όταν η Ελλάδα και η λεβεντογέννα Κρήτη, σεβόταν το εθνόσημο και κατατρόπωνε τους Ναζί…

Κοινοποίηση:
ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 2

Στο πλαίσιο της χθεσινής επετείου των 73 χρόνων από την έναρξη της μητέρας των μαχών, αυτήν της Κρήτης, που καθυστέρησε σημαντικά τους Γερμανούς κατακτητές και έδωσε την ευκαιρία στους Ρώσους να προετοιμαστούν, πραγματοποιήθηκε στη Μεγαλόνησο η καθιερωμένη επετειακή πορεία, η οποία είχε ως αφετηρία το Ηράκλειο και κατέληξε στο θρυλικό Μάλεμε όπου έγινε και η πρώτη μαζική πτώση Γερμανών αλεξιπτωτιστών.

Εκεί, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση εορτασμού της μεγάλης για τον ελληνισμό αυτής μέρας.

Στην επετειακή πορεία συμμετείχαν 36 στελέχη των ΕΔ (31 άνδρες και 5 γυναίκες), διανύοντας συνολικά 61 χιλιόμετρα, φέροντες οπλισμό και φόρτο πορείας, ακολουθώντας το δρομολόγιο Ηράκλειο – Γούρνες – Κοκκίνη Χάνη – Καρτερός – Α/Δ Ηρακλείου – Πατσίδες – Σπήλια – Χανιά – Α/Δ Μάλεμε.

Όταν ακόμα η Ελλάδα, αντιστεκόταν, ανεξαρτήτως συσχετισμού δυνάμεων…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ…ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!!!

  2. Α!! ΡΕ ΚΡΗΤΗ !! ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ ΤΟ Γ’ΡΑΙΧ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΟΥ, !!! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ !! ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!

  3. Τώρα όμως έχει γίνει λαμογιο-γέννα για παράδειγμα Κεφαλογιάννης Μαρκογιαννάκης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, απο το ΠΑΣΟΚ και τα χειροκροτήματα στον Γ. Παπανδρέου, πέρασε στη ΔΗΜΑΡ και μετά στον ΣΥΡΙΖΑ. Και να μην ξεχνάμε τους βρακοχεσμενους που τραγουδούσαν μαντινάδες στον κάθε νέοεκλεγέντα Παπανδρέου. ΧαΧαΧα

    1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ Η ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΦΥΤΡΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

  4. Τώρα όμως έχει γίνει λαμογιο-γέννα για παράδειγμα Κεφαλογιάννης Μαρκογιαννάκης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, απο το ΠΑΣΟΚ και τα χειροκροτήματα στον Γ. Παπανδρέου, πέρασε στη ΔΗΜΑΡ και μετά στον ΣΥΡΙΖΑ. Και να μην ξεχνάμε τους βρακοχεσμενους που τραγουδούσαν μαντινάδες στον κάθε νέοεκλεγέντα Παπανδρέου. ΧαΧαΧα

Comments are closed.