Τους έχει ΤΡΕΛΑΝΕΙ – Η Έλενα Ράπτη κυκλοφορεί με μπικίνι και ….στέλνει αδιάβαστο κόσμο και κοσμάκη (φωτο)

Κοινοποίηση:
rapti_1

Πάρτε μάτι ελεύθερα

Τρέλανε κόσμο και κοσμάκη στην Χαλκιδική η πανέμορφη βουλευτίνα της ΝΔ, Έλενα Ράπτη.

Η κ. Ράπτη βρέθηκε πρόσφατα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και έκανε τα μπάνια της, απολαμβάνοντας μερικές στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της.

Η βουλευτής της ΝΔ «μαγνήτισε» τα βλέμματα στην παραλία με το υπέροχο κορμί της.

rapti22rapti31rapti41

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Περιμένει το επόμενο τέκνο. Βγήκε βόλτα ή τεκνατζου και κάτι έγινε. Υπάρχουν κουκλάρες που έχουν αξιοπρέπεια και ήθος που παλεύουν με την καθημερινότητα και δεν έχουν πάει ποτέ διακοπές για να μεγαλώσουν και να σπουδάσουν παιδιά με χίλιες στερήσεις και θα ασχοληθουμε με την γεροντομπεμπεκα την ράπτη και κάθε ράπτη που τα έχει όλα έτοιμα και ψηφίζει περικοπές μισθών συντάξεων ενώ της ίδιας ο μισθός 10000€ πέφτει κάθε μήνα χωρίς περικοπές και αφορολογητος..

  2. Ο/Η ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΦΜ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΡΑΠΤΗ λέει:

    Εκδοση Αριθμού Φορολογικού Μητρώου για όλα τα νεογέννητα μωρά, ήδη από το μαιευτήριο, προσανατολίζεται επίσης το υπουργείο Οικονομικών.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του υπουργείου, τα μωρά που θα γεννηθούν από την 1η Ιανουαρίου του 2016 θα πρέπει να λαμβάνουν ΑΦΜ, αμέσως μετά τη γέννησή τους και ταυτόχρονα με την εγγραφή τους στο ληξιαρχείο.

    Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ.

  3. Η ΡΑΠΤΗ ΜΕ ΤΑ 700.000 ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΤΑ 5.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ “ΤΡΕΛΑΝΕ” ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΗ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!
    Η ΡΑΠΤΗ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΧΕΣΤΡΑ! ΑΛΛΑ Η ΡΑΠΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
    ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ… ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
    ΧΑΡΗ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;
    ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΒΥΖΟ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
    ΔΩΣΤΕ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

Comments are closed.