ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΤΕ- ΕΤΣΙ γυρίζονται οι ΣΚΗΝΕΣ ΣΕΞ στις Ταινίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
123123

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί για το τι… περνούν οι ηθοποιοί που γυρίζουν ερωτικές σκηνές προς χάριν μιας ταινίας. Οι παραγωγοί του Stretch αποφάσισαν να δώσουν… απαντήσεις.

Στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας Stretch, με πρωταγωνιστές την Brooklyn Decker και τον Patrick Wilson, σε σκηνοθεσία του Joe Carnahan, οι παραγωγοί έδωσαν τη δημοσιότητα ένα video από τα γυρίσματα.

Αλλά δεν πρόκειται για οποιοδήποτε video αλλά για τη στιγμή που οι ηθοποιοί γυρίζουν μια σκηνή σεξ! Όλα είναι τεχνικά, με τους ηθοποιούς να ακούν τις εντολές του σκηνοθέτη τους ακόμη και για το πως θα προσποιηθούν οργασμό και τους ανθρώπους του συνεργείου να τους… ψεκάζουν ώστε να δείχνουν ιδρωμένοι!

Ο Stretch είναι ένας οδηγός λιμουζίνας, που ψάχνει εναγωνίως λεφτά για να ξεχρεώσει ένα χρέος από τον τζόγο. Καθώς μπλέκει σε απίστευτες καταστάσεις, τον παρατάει και η κοπέλα του.

Το επίσημο trailer της ταινίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η Οι βιασμοί στις Τ.Ο της Χρυσής Αυγής είναι πραγματικοί λέει:

    Καταγγελία του Λαγού:

    Γ: Δεν βγαίνει άκρη έτσι φίλε. Έχουμε χάσει τον μπούσουλα σου μιλάω. Ρε με πήρανε τηλέφωνο από την τοπική την περασμένη εβδομάδα πριν δέκα μέρες από τη Σπάρτη για ένα περιστατικό που βιάσανε, ασελγήσανε ξέρω εγώ δεν βιάσανε στο κοριτσάκι μιας τύπισσας, η οποία έριχνε (ακατάληπτο) στα γραφεία.

    Σ: Το ξέρω, το ξέρω

    Γ: Και τι έκανε εντέχνως η τοπική; Ξέρεις τι κάνανε στην τοπική

    Σ: Πήγαινε να τιμωρήσει την άλληνε

    Γ: Έδωσε ποινή έναν μήνα…Ρε φίλε σου λέω εντάξει σου λέω τα ακούω και λέω δεν γίνεται

    Σ: Και πήγε μετά ο έξυπνος και της έλεγε άμα δεν ήθελες να μην ανοίγεις τα πόδια σου. Τι πήγε και είπε ο άλλος ο έξυπνος ο δικός μας

    Γ: Ρε μ…. σου λέω τα έχω χάσει, τα έχω χάσει λέω δεν γίνεται δεν γίνεται ρε μ…. τα έχω χάσει. Πού έχω μπλέξει μ” αυτούς, χίλιες φορές στο γήπεδο που πήγαινα με την Ορίτζιναλ καλύτερα, καλύτερα θα΄’ναι. Αυτό που ζω τώρα στη Χρυσή Αυγή ρε φίλε, που υποτίθεται έχουμε ιδεολογία και έχουμε και νοοτροπία και έχουμε

Comments are closed.