Στην νέα της ταινία, η Τζένιφερ Ανιστον, υποδύεται μια γυναίκα εθισμένη στο σεξ… Και είναι τόσο εθισμένη που δεν διστάζει να… βιάσει έναν άνδρα που βρίσκεται σε κώμα.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στον Κόναν Ο Μπράιαν, η Ανιστον ταράχτηκε όταν ρωτήθηκε για τις «σκηνές σεξ» που κόπηκαν από τη νέα της ταινία «Horrible Bosses 2».
Διαβάζουμε στο Thetoc, πως η ηθοποιός απάντησε με χιούμορ, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς γυρίστηκε η σκηνή, ωστόσο, δεν αναφέρθηκε ποτέ στη λέξη βιασμός.
«Ήταν το είδος του, όχι αμοιβαίου σεξ, καταλαβαίνεις; Δεν πρόκειται να το πω» είπε . «Ο χαρακτήρας του Charlie Day είναι σε κώμα. Και εγώ τον εκμεταλλεύομαι ενώ αυτός βρίσκεται σε κώμα». Ετσι περιγράφει η Τζενιφερ Ανιστον τη λέξη «βιασμός».
Οι παραγωγοί έκοψαν τη σκηνή, παρά το γεγονός ότι η Τζένιφερ Ανιστον προτείνει ότι θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στα extras του DVD. Προφανώς η ίδια δεν την θεωρεί ακατάλληλη.
Δείτε στο βίντεο την Τζένιφερ Ανιστον να περιγράφει την κομμένη ερωτική σκηνή.