ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟ – Πραγματικά εμετικός ο “κορυφαίος” ηθοποιός…

Κοινοποίηση:
mpezos

O Γιάννης Μπέζος θεωρείται -και δικαίως- ένας…
από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι όμως άνθρωπος αυστηρός που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και το έχει δηλώσει.
γιάννης

«Ο κόσμος δεν με παίρνει αγκαλιά. Δεν το επιτρέπω εγώ να με πάρει. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος, όχι για να τον πάρουν στο σπίτι, αλλά για να τους πει μια ιστορία μια φορά την εβδομάδα. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά μου, γιατί παρακμάζουμε… γιατί σταματά να μας «θαυμάζει» και να μας παίρνει στα σοβαρά… Δεν μπορώ να χαιρετάω τη μισή Αθήνα στο δρόμο. Δεν βγάζω φωτογραφίες με τους ανθρώπους. Δεν θέλω… Προτιμώ να με έχουν στην καρδιά τους, παρά στο μαξιλάρι τους» είχε δηλώσει στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης λοιπόν έκανε κυριολεκτικά μια κυρία να κλαίει γιατί πήγε να τραβήξει φωτογραφία του στο τέλος της παράστασης, ενώ υποκλινόταν στο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, στην απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κατάμεστο από θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μπέζο ως «Φιλάργυρο» στον Εθνικό Θέατρο. Η ερμηνεία του ηθοποιού ήταν καταπληκτική και όταν έπεσε η αυλαία και βγήκαν να χαιρετίσουν το κοινό η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Όταν μάλιστα βγήκε ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος ο ενθουσιασμός τους ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Ο ίδιος όμως, φανερά εκνευρισμένος και αδιαφορώντας για τις επευφημίες επιτέθηκε από σκηνής σε μια κυρία που κάθονταν στο κέντρο της δεύτερης σειράς.»Γιατί φωτογραφίζετε, έ; Γιατί με φωτογραφίζετε; Απαγορεύεται, γιατί φωτογραφίζετε; Γιατί το κάνετε;». Ο ηθοποιός είχε γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα του.

Πάγωσε αυτομάτως το κοινό. Όσοι ήταν στις μπροστινές σειρές σταμάτησαν να χειροκροτούν και άναυδοι παρακολουθούσαν την λεκτική επίθεσή του, στην κυρία η οποία είχε κυριολεκτικά παγώσει με το κινητό στο χέρι. Δίπλα της η κορούλα της φοβισμένη, την ρωτούσε γιατί το έκανε και τον εκνεύρισε.

«Τελείωσε παιδί μου η παράσταση και είπα να δείξω μια φωτογραφία στην αδελφούλα σου στο σπίτι με τους ηθοποιούς, Δεν το έκανα κατά τη διάρκεια της παράστασης για να τον ενοχλήσω» ψέλλισε η κυρία για να λάβει την υποστήριξη όλων των θεατών των γύρω σειρών που σηκώθηκαν άρον-άρον να φύγουν. Μάλιστα αποχωρώντας , κουνώντας το κεφάλι τους μονολογούσαν, κοιτώντας ο ένας τον άλλον: «Κρίμα ήταν τόσο καλός στην παράσταση, τα χάλασε όλα, κρίμα…».
Το κακό για τον ηθοποιό είναι πως η κυρία αυτή ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά καθώς με την στάση του ο ηθοποιός την μείωσε τόσο απέναντι στον κόσμο αλλά κυρίως απέναντι στο παιδί της. Λογικό. Ας πρόσεχε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. Πραγματικά κρίμα γιατί μου άρεσε σαν ηθοποιός ντροπή σας κύριε Γιάννη Μπεζο και μπροστά στην μικρουλα 😑😑

  2. Δεν κάνει που γράφουμε σχόλια για αυτόν γιατί έτσι του δίνουμε αξία. Μπέζο ξέρω ΔΕΝ το κατάλαβες αλλά θέλω να σε προσβάλω. Η μόρφωση δεν έρχεται διαβάζοντας βιβλία, η μόρφωση είναι ο εσωτερικός κόσμος κάθε ανθρώπου, κάτι που του είναι ΑΓΝΩΣΤΟ.

  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΕΙΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ “ΙΠΠΕΥΣΕΙ ΚΑΛΑΜΟΝ“.

  4. Εχει πολυ μεςγαλη ιδεα για τον εαυτο του χωρις αυτο να ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.Ετσι ειναι οι περισσοτεροι αριστεροι με καραδεξιες τσεπες οπως αυτοι της ΔΗΜΑΡ που υποστηριζε στις προηγουμενες εκλογες.

  5. ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ Ο ΤΥΠΟς ΑΠΛΟς ΔΕ ΛΕΕΙ ΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟς ΕΙΝΑΙ ΣΝΟΜΠ ΟΠΩς ΚΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΟΙ ΤΟΥς ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΙ ΤΕΛΟς !!! ΚΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΞΙΝΙΛΑς ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥς ΡΟΛΟΥς ΤΟΥ !!! ΚΙ Ο ΜΙΤΡΟΥΣΗς ΕΝΑς ΑΛΟς ΓΚΑΟΥΛΙΑΚΑς ΚΙ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΣΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΑς ΚΙ ΑΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΛΙΣΙΑΣΕΙς

  6. Είναι απλά τα πράγματα, ο άνθρωπος είναι κομπλεξικός με τον εαυτό του και τον φοβίζει η φωτογραφία γιατί είναι σκατόφατσα.

  7. Τα χειροκροτηματα ηταν για το Μολιερο.Βεβαια χειροκροτουσε και ενα κοινο που τοχει αποβλακωσει με τα σηριαλς που παιζει.Η ασημαντοτητα του φαινετε οταν παιζει ρολους του Κωνστανταρα που δεν μπορει να τον φθασει με τιποτα.Στο ” Βιρα τις Αγκυρες ” επαιξε τον ρολο του φινετσατου Αλεκου Λειβαδιτη και μπροστα του εμοιαζε οπως η πυγολαμπιδα με τον κυκνο.Οι παλαιοι ηθοποιοι μπορει να μην ηξεραν πολλα γραμματα το ταλεντο τους ομως ηταν τεραστιο.Ολοι οι σημερινοι ηθοποιοι ειναι μορφωμενοι,αυτο δε σημαινει οτι εχουν και ταλεντο.Εναι ενα χαρισμα που σου δινει η φυση.Αν το καλλιεργησεις θα φθασεις σε μεγαλα υψη υποκριτικης.Ο Μπεζος τι να καλλιεργησει;Ενα ξερο και ατομικο αγονο χωραφι; Μετριοτητα του συστηματος ειναι οπως και οι πολιτικοι μαςΑν δεν εισαι μεσα στο συστημα δεν πρωταγωνιστεις στο χαζοκουτι.

  8. επειδη δεν μου εχετε δημοσιευσει 2 σχολια και προφανως επειδη ειστε φασιστες και δεν δεχεστε την διαφορετικη αποψη, το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ξεπερασατε σε αγενεια το προσωπο που αναφερεστε.

  9. εχει δικιο ο ανθρωπος. Αφου του εχετε χαλασει την ιδιωτικοτητα με τα κινητα σας που φωτογραφιζετε οτι βρεθει στον δρομο σας και το θεωρειται και φυσιολογικο. Ανοιξτε και κανα βιβλιο περα απο κινητα και fb. Τουλαχιστοω ο Μπεζος διαβαζει και κανα βιβλιο

  10. πως ακριβώς είπατε ότι λεγόταν η παράσταση και που παιζόταν; πάντως στο αθηνόραμα όσο και αν έψαξα δεν βρήκα παράσταση που να παίζεται αυτή την περίοδο και να πρωταγωνιστεί ο Μπέζος. Άλλωστε όπως είναι γνωστόν η θεατρική σεζόν ξεκινά τον Οκτώβριο

  11. ειναι γνωστο σε ολους οτι ειναι μετριος ηθοποιος με εμετικες και αντικοινωνικες συμπεριφορες και ακρεες αποψεις δεν ειναι τυχαιο οτι ανηκε στην δημαρ υπηρξε τηλεοπτικη μοδα με σειρες και κομικους ρολους που τον αβανταραν γιαυτο καβαλισε το καλαμι

  12. Μην πλησιάζετε τον Μπέζο,δαγκώνει, το ξέρω απο μια φίλη μου που την πάτησε με αυτόγραφο. Να γυρίσει στις σπηλιές και να μην τολμήσει ξανα να ζητήσει ψήφο αν πολιτευτεί γιατί θα ξαναφάει ροχάλα. Όχι όποτε τον συμφέρει, το κοινό είναι καλό και όποτε δεν γουστάρει θα βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Ουδείς αναντικατάστατος. Δεν πρόκειται κανένας σύγχρονος ηθοποιός να φτάσει τον Σταυρίδη, τον Αυλωνίτη, τον Λογοθετίδη κ.α. γιατί εκτός απο το ταλέντο ήταν και ζεστοί άνθρωποι με καλή καρδιά, που γνώριζαν ότι οι καλλιτέχνες όσο κουρασμένοι και να είναι θα σεβαστούν όσους τους τίμησαν και πλήρωσαν για να τους δούνε.

  13. ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΖΟ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΩΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΒ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ…

  14. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΖΟ,OXI MONO ΣΤΑ ΣΗΡΙΑΛ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ,ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!!!ΑΝ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ………..ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  15. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟ

    ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΧΛΕΠΑ..

  16. Ηθοποιός,είναι κάποιος που ποιεί ήθος.
    Και ήθος είναι,το σύνολο των ψυχικών ιδιοτήτων του ανθρώπου.
    Είναι κάποιος,που συμβάλλει στη μόρφωση ήθους και στην ηθική
    εκπαίδευση.
    Είναι αυτός που διαπλάθει το ήθος,που στην Αρχαία γλώσσα,
    σήμαινε χαρακτήρα.

    Ηθοποιός σημαίνει φως,αλλά και σκοτάδι.

    Ο συγκεκριμμένος,διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά,ή παραμένει
    στα σκοτάδια,παλεύοντας με την ανασφάλειά του,τη γύμνιά του
    και τη μοναξιά του;

    Ενας θεατρίνος είναι,που “έντεχνα” “προσποιείται” ανύπαρκτα
    συναισθήματα.

    Οσονούπω,θα διαμορφώσει συνειδήσεις και θα “διδάξει” στο κοινό,
    – “ανυψώνοντάς” το “πνευματικά” – πως να αποδεχτεί τους gay.

  17. ε αυτοι το παιζουν θεοι κι εγω εχω παθει κατι παρομιο πιγα να βγαλω φωτο την ελενη τσαλιγοπουλου κι θυμωσε ………….. αυτοι το παιζουν θεοι δε καταδεχοντε με εμας τους απλους ………………….. κι αυτοι απ εμας γιναν οτι γιναν ……………. απαξιο κι τους γυρνω την πλατη αν δω τετειους αδιαφορω δε αξιζει να ασχολισε

  18. Τον είχα δει στο αρχαίο θέατρο Σάμου σε μια παράσταση.Δεν μου άρεσε καθόλου και όπως είπαμε όλοι στην παρέα ο τύπος είναι τηλεοπτικός μόνο.Στη συγκεκριμένη περίπτωση φταίνε αυτοί που πάνε και τον βλέπουνε εφόσον έχει πει όλα αυτά.Είναι ηθοποιός ,πρόσωπο του κοινού του αρέσει δεν του αρέσει και ορισμένα πράγματα θα έπρεπε να τα δέχεται.

  19. Να μήν ξαναπάει κανείς στο θέατρο να τον δεί. Χεσμένος.

  20. ΛΟΙΠΟΝ, ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΖΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@ΑΛΑΚΑΣ. ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΒΡΙΣΕ…

    1. Όταν καβαλάνε το καλάμι μερικοί μαλάκες σαν και αυτόν τον ηθοποιήσκο με την πάροδο του χρόνου γίνονται περισσότερο μαλάκες…

  21. Ηθοποιός= ποιώ ήθος .
    Τι καλος ηθοποιός ειναι τούτος ; Καλα σαν άνθρωπος εφόσον στηρίζει ΔΗΜΑΡ ….σκουπίδι με αποδείξεις …

  22. Υπάρχουν κωμικοί ηθοποιοί που σε κάνουν να γελάς αλλά υπάρχουν και καραγκιόζηδες. Κάποιος πρέπει να του το πει.

  23. Το κόμπλεξ, είναι προνόμιο γι’ αυτούς που, ψυχικά υπολειπόμενοι έναντι των φυσιολογικών συνανθρώπων τους, ηδονίζονται πρωτόγονα με αυταρέσκεια και η έκφραση της συμπεριφοράς τους, κατατάσσει αυτομάτως και εκ των πραγμάτων την ύπαρξή τους, ως τυπογραφικά λάθη της φύσεως.
    Κατανοήστε και στηρίξτε αυτά τα ατελή και δυστυχή πλάσματα του Θεού.

  24. Ψωνάρες όλοι σας άντε να μην σας πω τίποτε ο κόσμος σας κάνει ότι είσαστε
    όσο για τον Μπέζο δεν είναι η πρώτη φορά που φέρεται έτσι.
    Γνωρίζω μαρτυρία κοπέλας που πήγε να του μιλήσει στο διπλανό τραπέζι σε ρεστωράν
    και της είπε: Φύγε κοπέλα μου τώρα τρωω με την παρέα μου δεν σέβεσαι τίποτε?”
    Σιγά ρε μεγάλε αν δεν ήταν ο κόσμος δεν θα ήξερε κανείς

  25. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ-ΡΗΜΑΔ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ…ΜΠΕΖΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…

  26. Ο Μπέζος, του Μπέζο….. Δηλ τον παίζει . Λαμόγιο

  27. Κυρ Γιάννη, το μελώνεις το παστέλι;;;
    Την κουνάς την αχλαδιά;;;;
    Τον ξεσκονίζεις τον κουραμπιέ;;;
    Οτι και αν πεις απο κει και πέρα είναι λογικό

  28. Οταν ειναι να προτεινεις στον κοσμο να τρωει Creta Farms ή να του λες να ψηφισει ΔΗΜΑΡ , ΠΟΤΑΜΙ μια χαρα θες να μπαινεις στο σπιτι καθενος απο εμας! Αντε στο διαολο λοιπον.

    1. Νομίζω ότι μέσα σε 2 γραμμές έγραψες την πιο μεγάλη αλήθεια!

  29. ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ

  30. ….ήταν,είναι και θα είναι ατάλαντος…ακόμη και στις Ελλάδος τα Παιδιά,τ παιδιά ήταν όλα τα λεφτά και φυσικά ο Καπετάνιος (Καραβανέας)…όπως και ο Διαβάτη…

  31. Τι περιμενετε απο ενα παρταλι που ηταν υποψηφιος με τη ΡΗΜΑΔ δηλαδη ?

  32. Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να σε λένε Μπέζο? Και ζητώ συγνώμη από τον αδελφό σου ΚΑΦΡΕ Γιάννη. Οι συνάδελφοί σου πρέπει να σε έχουν καταλάβει.

  33. επειδη του ξερει πολυς κοσμος δεν καταλαβαινουν οτι ειναι σε τελικη αναλυση απλως ηθοποιοι.

  34. για την προβολη της παραστασης του ομως ε;
    εκει φωτογραφιζεται απροβληματιστα!

    τι σου κανουν τα λεφτα!
    αμα πεσει πεινα θα ικετευει γονατιστος ΤΑ ΓΚΟΙΜ
    για selfies!

  35. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ…..ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!
    ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΕΖΟΣ ΛΕΕΙ…..ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ….ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ???????

  36. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Ο ΜΠΕΖΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ…..ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ,ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ,ΜΙΚΡΑ ΤΟΤΕ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ,ΨΥΧΡΑ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ,ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ,ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ ΕΚΕΙ….

  37. Μεγάλη αξία σού έδωσαν οι Ελληνες ρέ μεγάλε…
    Κόψε κάτι…

  38. αυτόν τον καραγκιοζη που εκανε την πουστρα στους αυθεραιτους ποιος τον εκανε ηθοποιο ; εσεις που πατε και τον βλέπετε …εγω τον εχω χεσμενο και αμα την γλυτωσει η tv που τον βαζει λες και είναι ο Κάρι Γκραντ ,ή ο Τζέιμς Κάγκνεϊ ,ή ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ θα είναι θαυμα …την εχει σωσει η παραλυτη με αλτσχαιμερ γιαγια μου ,,και η κάθε τετοια που του δινει ακροαματικοτητα …Το παραξενο είναι που παιζει τον αντρα τωρα χα χα χα…..οσο για την κυρια που την προσβαλε επρεπε να του πει ..η Βουγιουκλακη εισαι ρε κομπαρσε σαλτιμπακο ;

  39. Δν εγιναν ετσι τα πραγματα λυπαμαι πραγματικα για αυτο που εκανε ο Μπεζος.Φαινετε το καλαμι που καβαλησε ο Μπεζος ειναι πολυ μεγαλο.Κριμα γιατι οντως ειναι πολυ μεγαλος καλιτεχνης.

Comments are closed.